Bouwkundig BIM modelleur

van Bergen Kolpa Architects zoekt een:

Van Bergen Kolpa Architects richt zich op bouwrealisaties, visieontwikkeling en onderzoek. Het bureau werkt (inter)nationaal met opdrachtgevers die duurzame, innovatieve gebouwen en steden ambiƫren. Het bureau is midden in het levendige centrum van Rotterdam gevestigd.

Van Bergen Kolpa Architects zoekt per direct een getalenteerde bouwkundig tekenaar met HBO of academisch opleidingsniveau en voldoende werkervaring voor bouwprojecten in binnen- en buitenland als de nieuwe Green Garden City (Hortus Floriade), Family Scraper (Maasbode Rotterdam) en Vertical Farm (Beijing en Belgiƫ).

De werkzaamheden bestaan uit teken- en BIM modelleer werkzaamheden van voorlopig ontwerp tot en met uitvoeringsontwerp. Tevens communiceer je met adviseurs, leveranciers en aannemers onder begeleiding van de projectarchitect. Ervaring met (gestapelde) woningbouw en utiliteitsbouw is van essentieel belang. Het bureau werkt uitsluitend met tekensoftware REVIT en Vectorworks 2d/3d. Beheersing van de Nederlandse taal, kennis van het bouwbesluit en minimaal twee tot vijf jaar werkervaring zijn vereist.

Bij van Bergen Kolpa Architecten werk je ontspannen binnen een 32urige werkweek. Kennis is fun dus een cursus ter verdieping of verbreding van je skills hoort er bij. En regelmatig gaan we met elkaar op pad naar steden in binnen en buitenland en op bezoek bij collega architecten en hun gebouwen; check onze facebook pagina.

Heb jij affiniteit met de werkwijze en aandachtsveld van het bureau en interesse in bovenstaande vacature? Stuur een gemotiveerde sollicitatie voorzien van cv en samenvattende digitale portfolio naar post@vanbergenkolpa.nl

Meer informatie / More information