Ontwerper Amsterdam

Inbo zoekt een:

Je hebt een afgeronde opleiding met eventuele werkervaring nadien, en wilt aan de slag als ontwerper in een leuk en dynamisch team van architecten en bouwkundigen. Je werkervaring zet je in om je BEP-periode te doorlopen en toe te werken naar de officiële registratie als architect. Bij Inbo ontwerp je mee aan publieke en stedelijke opgaven met bijzondere aandacht voor Social Impact en Circulariteit.

Wat ga je doen?
Als ontwerper ben je verantwoordelijk voor de uitwerking en het ontwerp van onze projecten. Je bent in staat concept en visie te vertalen in een aansprekend ontwerp. Je kan concept, visie en ontwerp helder en aantrekkelijk verbeelden. Met veel energie en creativiteit inspireer je collega’s en je bent kritisch in het ontwerpproces. Je doorloopt alle fases van het ontwerp samen met een projectarchitect.

Bij Inbo staat de eindgebruiker centraal. De dialoog wordt creatief vertaald in aansprekende en creatieve ontwerpen.

Je kunt jezelf bij Inbo verder ontwikkelen tot zelfstandig projectarchitect. Kennis en vaardigheden breid je uit door coaching on the job, de diverse projecten waaraan je werkt en de diverse trainingen die vanuit de InboAcademie worden aangeboden.

Wie ben je en wat neem je mee?

 • Je hebt een afgeronde opleiding aan de TU en wilt nu jouw Beroepservaringsperiode doorlopen.
 • Je werkt graag samen in een team.
 • Je hebt goede conceptuele kwaliteiten.
 • Je kan ideeën duidelijk maken en helder overbrengen.
 • Je bent in staat om zelfstandig te ontwerpen en modelleren in Revit.
 • Je hebt ervaring met relevante grafische software (adobe pakket).
 • Je hebt een goede beheersing van Sketchup.
 • Ervaring met Rhino is gewenst.
 • Je vindt het leuk om aan diverse projecten te werken van gemeentehuis tot grootschalige woningbouw.
 • Je kan werken in verschillende fases van een project.
 • Je beschikt over een goede beheersing van de Nederlands taal.

Wat bieden we je?
Een functie voor 32 of 40 uur per week met ruimte om jezelf verder te ontwikkelen in uiteenlopende projecten en de InboAcademie. Werken en leren doe je natuurlijk niet alleen, maar in een leuk team van architecten en bouwkundigen. We bieden flexibiliteit in waar en wanneer je werkt, met Amsterdam als vaste uitvalsbasis en conform de CAO voor architectenbureaus.

Inbo’ers krijgen de vrijheid, het vertrouwen en de verantwoordelijkheid om te ondernemen en zoveel mogelijk te doen waar ze goed in zijn. We geven veel ruimte aan talentontwikkeling, bijvoorbeeld via onze InboAcademie. Even belangrijk is dat we binnen Inbo leren van elkaar (InboCafé, werkbezoeken en intervisie). Bezoek onze site om een indruk van ons werk te krijgen: www.inbo.com.

Wie zijn wij?
Wij zijn Inbo, een bureau voor (interieur)architectuur, bouwkunde en urban strategy. Met meer dan 230 creatieve medewerkers maken we in verschillende teams onze dagelijkse leefomgeving mooier en beter. Ons werk verbindt mensen met elkaar en met hun omgeving. Zo maken we een positieve sociale impact. Samenwerking leidt tot de kwaliteit van ons werk en is de sleutel van ons succes.

Onze grootste vestiging zit in Amsterdam. Ieder team werkt vanuit zijn eigen discipline waarbij samenwerking tussen de teams wordt bevorderd. Dit zorgt voor slimme processen, korte lijnen en betere plannen. Het kantoor is op een eigentijdse manier ingericht naar een ontwerp van onze eigen interieurgroep. De ‘Inbo’ variant van de kantoortuin heeft een open en ruime opzet, hierdoor is contact met collega’s gemakkelijk en kan er op een efficiënte en plezierige manier worden samengewerkt.

Interesse?
Wil jij graag werken bij een bureau dat mooie en relevante projecten maakt, met leuke collega’s en veel mogelijkheden voor je persoonlijke ontwikkeling?

Stuur je motivatie, CV en portfolio naar hr@inbo.com. Voor vragen over deze vacature kun je bellen met Jenny Kattenburg via 06 55 11 28 22.

Meer informatie / More information