Medior Bouwkundige / Revit Designer

VenhoevenCS arthiecture+design zoekt een:

Ben jij getalenteerd en ambitieus? Wil je werken op een toffe locatie in Amsterdam met leuke collega’s en blijf je jezelf graag continu professioneel en persoonlijk ontwikkelen? Als versterking voor ons internationale team van ca. 60 ontwerpers en bouwkundigen zijn wij op zoek naar een
Medior Bouwkundige / Revit Modelleur.

Bij VenhoevenCS architecture+urbanism werken we aan uitdagende projecten zoals het olympisch zwembad in Parijs, maar ook stations, bruggen en gecombineerde woon-werk gebouwen. Als Revit modelleur draai je mee in verschillende fasen van uiteenlopende projecten. Je werk zal onder andere bestaan uit het ontwikkelen van ontwerp-, bestek- en werktekeningen, het toetsen van modellen op technische kwaliteit, toepasbaarheid en haalbaarheid en het uitwerken van de detaillering.

Hiervoor zijn wij op zoek naar iemand die de volgende kwaliteiten in huis heeft:

  • minimaal 5 jaar professionele werkervaring, in alle ontwerpfases;
  • goed bouwkundig kunnen detailleren;
  • uitgebreide ervaring in REVIT;
  • up-to-date kennis van bouwregelgeving en procedures;
  • zelfstandig kunnen werken;
  • goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Herken jij je jezelf in de gevraagde kwaliteiten? Zie je jezelf al aan de slag bij ons? Dan zijn we op zoek naar jou! Stuur vóór 14 juli 2021 je motivatie, CV en portfolio naar werk@venhoevencs.nl. Je portfolio graag in pdf-formaat en maximaal 5MB.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Berichten die aan ons verstuurd worden door derden in het kader van deze vacature worden als niet ontvangen beschouwd.

Meer informatie / More information