Medior Stedenbouwkundige

VenhoevenCS arthiecture+design zoekt een:

Ben jij een gepassioneerde en getalenteerde stedenbouwkundige? Werk je graag aan duurzaamheidsvraagstukken? Wil je op korte termijn een nieuwe uitdaging aan waar je al je kennis en kunde in kwijt kan?

VenhoevenCS architecture+urbanism is een internationaal ontwerpbureau voor duurzame en geïntegreerde architectuur, stedenbouw en infrastructuur. Ons team van ca. 60 ontwerpers en bouwkundigen werkt in een open organisatie aan zeer uiteenlopende projecten.

Op stedenbouwkundig gebied werken we internationaal aan diverse integrale regionale plannen, binnenstedelijke mixed-use omgevingsvisies, smart cities, campusontwikkelingen en strategische onderzoeken. Transit-oriented development, duurzame gebiedsontwikkeling en architectonische projecten rond knooppunten van weg en spoor zijn belangrijke speerpunten van VenhoevenCS.

Wij geloven dat stedenbouw een belangrijke positieve bijdrage kan leveren aan de verschillende transities waar onze samenleving in zit. Daarom breiden wij ons stedenbouwkundige portfolio uit – en dus ook ons stedenbouwkundige team. Ter versterking van dit team, zijn wij op zoek naar een Medior Stedenbouwkundige.

Wij zoeken een collega die affiniteit heeft met de visie van VenhoevenCS.

  • Heb je minimaal 5 jaar werkervaring in binnenstedelijke en/of regionale ruimtelijke opgaven?
  • Ben je in staat duurzame en strategische oplossingen te bedenken voor de complexe problematiek waar onze huidige wereld mee worstelt?
  • Beheers je de Nederlandse taal uitstekend (C1 niveau)?

Als jij ja kunt zeggen op het bovenstaande en graag in een inspirerende, internationale werkomgeving werkt, schroom dan niet. Stuur je motivatie, CV en portfolio (in pdf formaat en maximaal 5MB) vóór 14 juli 2021 naar werk@venhoevencs.nl.

Voor meer informatie over VenhoevenCS en onze huidige projecten kun je contact opnemen met Helga Lasschuijt (h.lasschuijt@venhoevencs.nl of 06-24754241).

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Berichten die aan ons verstuurd worden door derden in het kader van deze vacature worden als niet ontvangen beschouwd.

Meer informatie / More information