Bouwkundig Projectcoördinator

a/d Amstel architecten zoekt een:

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Wil jij zelfstandig projecten coördineren, successen vieren met je collega’s en een glimlach toveren op het gezicht van onze opdrachtgevers? Ja? Kom dan bij ons werken als projectcoördinator!

Wie zijn wij?

a/d Amstel architecten is een middelgroot architectenbureau met een lange geschiedenis in de gezondheidszorg. Wij werken aan grootschalige nieuwbouw- en verbouw ziekenhuisprojecten, maar ook aan kleinere projecten binnen die ziekenhuizen. Behalve aan ziekenhuizen werkten wij de laatste jaren ook aan een zwembad en aan de transformatie van een groot monumentaal bankhoofdkantoor tot woningen en internationale school. Onze werkzaamheden strekken zich uit over alle DNR-fases.

Duurzaamheid, toekomstgerichtheid, patiëntvriendelijkheid, zorglogistiek en economische haalbaarheid zit in onze genen. Wij geven vorm aan begrippen als Healing Environment, Patient Centered Care en Family Centered Care. Het proces van bouwen in de zorg met vele gebruikers en met veelal tegengestelde belangen is ons lief en steeds een uitdaging. Daarbij is het creëren van samenwerking en commitment essentieel.

Onze organisatie bestaat uit een hechte club architecten, bouwkundigen en specialisten. Daarnaast hebben wij nauwe relaties met onze opdrachtgevers waar wij veelal lange tijd mee samenwerken.

Functieomschrijving

Wij zoeken een enthousiaste, eerlijke en gemotiveerde nieuwe projectleider die zich voor langere tijd aan ons bureau wil binden. Als projectcoördinator focus je op het coördineren van diverse projecten en vorm je hét gezicht van het bureau voor de opdrachtgever. Dit realiseer je door planning en budgetten op te stellen, overzicht te houden op de output van ontwerp- en teken/modelleerwerk en de kwaliteit van de werkprocessen te waarborgen. Daarnaast stem je regelmatig af met opdrachtgevers, medeadviseurs, bestekschrijvers en aannemende partijen.

Voor deze functie kom je in aanmerking als je voldoet aan de volgende eisen:

  • Afgeronde HBO- of WO opleiding bouwkunde;
  • Enkele jaren relevante werkervaring;
  • Je bent sterk in het opstellen van planningen en budgetten en beschikt over kennis en ervaring met bouwregelgeving;
  • Je beschikt over kennis en ervaring met Revit, AutoCad en BIM;
  • Je bent communicatief sterk (zowel mondeling als schriftelijk)

Wat bieden wij?

Je zal werken aan uitdagende en grote projecten in een dynamische werkomgeving samen met een prettig en betrokken team. Uiteraard bieden wij alle arbeidsvoorwaarden en salariëring conform de CAO voor de architectenbureaus.

Solliciteren

Herken jij jezelf in het bovenstaande profiel en ben je geïnteresseerd geraakt in de functie? Of heb je naar aanleiding van de vacature nog vragen? Neem dan contact op met: · Frank Burger (f.burger@adamstel.nl, 06 51648774) · Take Vrijlandt (t.vrijlandt@adamstel.nl, 06 38585716)

Meer informatie / More information