Revit modelleur / projectleider

Peters & Lammerink architecten zoekt een:

Waarom kies je voor ons ?

Momenteel zijn wij op meerdere plekken in het land bezig met de realisatie van grote (zorg)projecten. Wij beperken ons niet alleen tot de architectuur van een gebouw, maar begeleiden het hele proces van ontwerp tot en met oplevering en zorgen ervoor dat onze projecten binnen de financiële kaders van onze opdrachtgevers passen.

Ervaren projectleider/Revit modelleur

Je bent in het bezit van een HBO diploma en hebt minimaal 3 jaar werkervaring met het modelleren van complexe gebouwen. Naast het modelleren ben je als projectleider verantwoordelijk voor je eigen projecten en heb je overleg met opdrachtgevers, adviseurs en overheden. Je hebt oog voor detail en wilt jezelf blijven ontwikkelen.

Revit modelleur/aankomend projectleider

Je bent in het bezit van een HBO diploma en hebt ervaring met het modelleren in Revit. Je bent enthousiast en leergierig en zou graag door willen groeien naar een zelfstandige functie.

Wil jij werken in een klein team van 10 collega’s en toch werken aan grote projecten? Dan zoeken wij jou!

Voor nadere informatie kun je contact opnemen met
Gert Peters Tel.nr. 074-2501696.
Je sollicitatie kun je sturen naar Peters & Lammerink architecten, Paul Krugerstraat 43 7551 GW Hengelo. Of naar info@peters-lammerink.nl www.peters-lammerink.nl