Medewerker PR en communicatie gezocht

Laos Landschapsarchitecten zoekt een:

Ben jij enthousiast en gedreven, en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in de communicatie & PR? Dan is dit de perfecte bijbaan voor jou!

Binnen Laos Landschapsarchitectuur B.V., een bureau voor landschapsarchitectuur, komt ruimte vrij voor iemand die vanaf midden augustus of begin september voor ongeveer 16 uur per week aan de gang gaat als communicatie & PR medewerker. De werkmomenten zijn flexibel en in onderling overleg te bepalen.

De werkzaamheden zijn erg divers en er is veel vrijheid om de werkzaamheden op jouw manier op te pakken. De werkzaamheden bestaan onder andere uit SEO, content maken voor de website en de socials updaten. Verder is er ruimte voor creativiteit en eigen initiatief, denk aan het maken van plannen voor campagnes op de socials, netwerk bijeenkomsten en zoeken naar manieren om nieuwe connecties en mogelijke opdrachtgevers te bereiken.

We horen graag jouw ideeën. Dus zie jij de mogelijkheid om Laos te verbeteren en kun je met behulp van data goed onderbouwen hoe je dit wilt doen en waarom dit de juiste stap is? Dan is de kans groot dat je dit project zelf mag opzetten en uitvoeren!

Wie ben jij?

 • Een jonge, enthousiaste en gedreven professional
 • Je bent flexibel, accuraat, nuchter, initiatiefrijk en dienstverlenend.
 • Je houdt overzicht en stelt prioriteiten
 • Je ziet het werk liggen en pakt dit zelfstandig op
 • Iemand met verstand van Adobe photoshop en andere Adobe programma’s
 • Je kunt goed overweg met WordPress
 • Je hebt verstand van Google analytics, en kunt met de beschikbare data adviezen geven en besluiten nemen
 • Iemand met verstand van SEO tools zoals Moz
 • Iemand die interesse heeft in Linkbuilding, en hier mee aan de slag wil
 • Je beheerst de Nederlandse taal goed, en vindt het geen probleem om teksten te schrijven
 • Je weet goed samen te werken met een team van ontwerpers.

Wat wij bieden:
Een jonge en creatieve werkomgeving met bevlogen vak-mensen. De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen binnen het vak.

Je komt te werken in een gezellig, jong en internationaal team van landschapsarchitecten, landschapsontwerpers en stedenbouwkundigen. Er zijn regelmatig gezellige borrels en excursies en er wordt dagelijks met het hele team geluncht.

Ons bureau is gevestigd in De Biotoop, de vestigingsplek voor creatieve bedrijven in Groningen. Ook hier kunnen we de nodige externe specialismen vinden, maar belangrijker nog is de inspirerende sfeer en de mogelijkheden voor informele kennisuitwisseling.

Groningen is het bruisende hart van Noord-Nederland. Deze universiteitsstad heeft een rijk cultureel aanbod. Zodra je de stad uit fietst geniet je van de weidsheid van het Groninger land, de Waddenzee en de Drentse bossen.

Spreekt dit je aan? Stuur dan voor het einde van de maand een mailtje naar admin@laoslandschap.nl met je CV en motivatie, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Zie voor meer informatie onze website http://www.laoslandschap.nl

Meer informatie / More information