Tendermanager

ELLBRU zoekt een:

Zie jij jezelf werken bij een organisatie dat zich richt op renovatie en onderhoud van vastgoed en civiele objecten? En kun jij niet wachten om als tendermanager binnen de afdeling conceptontwikkeling een belangrijke bijdrage te leveren aan de continuïteit van dit mooie bedrijf? Reageer dan snel op deze vacature!

Organisatie
De opdrachtgever waar wij een tendermanager voor zoeken is een snelgroeiend bouw- en aannemingsbedrijf in omgeving Amsterdam. Zij richten zich op renovatie, groot onderhoud en planmatig onderhoud van spraakmakende gebouwen, zoals het Olympisch Stadion. Hierin staan innovatie en duurzaamheid voorop. Met ongeveer 450 medewerkers wordt er dagelijks gewerkt aan de groei en ontwikkeling van de organisatie. De sfeer is te beschrijven als transparant, informeel en niet hiërarchisch.

Functieomschrijving
Als tendermanager werk je actief mee aan de ontwikkeling van de organisatievisie gericht op renovatie- , transformatie en nieuwbouwprojecten. Zo adviseer je de afdeling verkoop in de secundaire fase van het (acquisitie)traject vanaf het schetsontwerp en voorlopig ontwerp tot en met de voorbereidingsfase.

De primaire taak als tendermanager is het schrijven van de tenderdocumenten. Tevens zorg je ervoor dat alle benodigde stukken, zoals bijvoorbeeld de begroting en planning van de correcte werkmaatschappij(en) verzameld worden. Tijdens deze (acquisitie)processen zorg je er natuurlijk voor dat alles correct, gestructureerd en voorspoedig verloopt. Daarnaast vul jij je teamgenoten aan in het organiseren en managen van de tender, waar nodig. Denk hierbij ook aan het aanbesteden en het vervaardigen van documentatie (tekst, beeld en layout).

Daarnaast heb je ook andere taken en verantwoordelijkheden. Denk hierbij aan het beheren van de referentie-database, het uitzoeken technische normen, wettelijke regelingen en alle veiligheidsregels, rapportages en presentaties maken en natuurlijk in overleg ook presenteren.

Functie-eisen

  • WO studie afgerond (UTwente, TUE of TU, stedenbouwkundig of urbaism);
  • Jouw sterke Nederlandse schriftelijke en communicatieve vaardigheden zijn de basis voor deze functie;
  • Je bent ondernemend, zelfstandig, creatief en commercieel ingesteld;
  • Ervaring met Illustrator/Indesign/Photoshop is een fijne bijkomstigheid;
  • 1-3 jaar werkervaring;
  • Absoluut geen 9 tot 5 type.

Ons aanbod
Een veelzijdige functie waarbij je komt te werken in een plezierige, informele en inspirerende werkomgeving. Wij bieden een goed startsalaris van 2.750 euro per maand o.b.v. 40 uur per week met bijbehorende secundaire arbeidsvoorwaarden (zoals een telefoon, laptop en auto van de zaak) waarbij je de eerste periode als professional werkt via ELLBRU en vervolgens – bij wederzijds enthousiasme – in dienst zal treden bij de opdrachtgever.

Meer weten? Neem contact op met Martijn van Stuivenberg via: 06 801 276 / mvanstuivenberg@ellbru.nl

Meer informatie / More information