Ontwerper met ervaring

Laos Landschapsarchitecten zoekt een:

Landschapsarchitect/ontwerper met ervaring gezocht.

Ben jij enthousiast en gedreven en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging als ontwerper. Waarin je in grote zelfstandigheid en vrijheid samen met een ontwerpteam aan een breed palet van opgaven werkt dan is dit de perfecte baan voor jou!

Wij zijn een bureau dat bestaat uit een gezellig, jong en internationaal team van specialisten op het gebied van landschap en stedenbouw. Ons werkveld is zeer breed, zowel wat betreft diversiteit in opgaven als wat betreft schaalniveaus. Wij ontwerpen en maken daarnaast gebruik van een groot
netwerk van zeer uiteenlopende specialisten, zodat we voor de meest uiteenlopende opgaven teams met de benodigde kennis en vaardigheden kunnen samenstellen.
Ons bureau is dan ook niet voor niets gevestigd in De Biotoop, de vestigingsplek voor creatieve bedrijven in Haren. Ook hier kunnen we de nodige externe specialismen vinden, maar belangrijker nog is de inspirerende sfeer en de mogelijkheden voor informele kennisuitwisseling. We hebben regelmatig gezellige borrels en (buitenlandse) excursies en er wordt dagelijks met het hele team geluncht.

Groningen is het bruisende hart van Noord-Nederland. Deze universiteitsstad heeft een rijk cultureel aanbod. Zodra je de stad uit fietst geniet je van de weidsheid van het Groninger land, de Waddenzee en de Drentse bossen. Hiermee combineert Groningen het beste van twee werelden.

Wie zoeken wij?
Om onze ideeën zo goed mogelijk te realiseren zijn we op zoek naar iemand die een team van ontwerpers kan leiden en samen met hen een project tot een aansprekend eindresultaat brengt. We vragen daarom een open houding binnen het team én richting opdrachtgevers. Je nieuwsgierigheid zorgt ervoor dat je andere wegen wil onderzoeken. Je werkt aan het ontwerp
vanuit het concept. Daarnaast ben je ook een echte ontwerper met een grote beeldende kwaliteit. Kortom, iemand die het klappen van de zweep kent. Tot je taken behoren onder meer:

  • het leiden van de ontwerpteams;
  • het maken van ontwerpen;
  • het maken van offertes;
  • het presenteren van plannen aan projectgroepen, bewoners en bestuurders;
  • het acquireren van projecten.

Wie ben jij?
Je bent flexibel, accuraat, nuchter, initiatiefrijk, dienstverlenend. Je houdt overzicht en stelt prioriteiten. Gezien de omvang van het bureau is het van belang dat je alleen en zelfstandig kunt werken. Daarnaast zie je het werk ook liggen en pakt dit op. De afgelopen jaren heb je relevante
ervaring opgedaan in een vergelijkbare functie. Wij vinden het belangrijk dat jij voldoening haalt uit je werk.

Je hebt een goede beheersing van het Nederlands in woord en schrift. Je weet goed raad met Photoshop, Illustrator en In-design. Het is mooi als je een goede beheersing van Vectorworks hebt.
Je hebt een afgeronde opleiding landschapsarchitectuur WUR Wageningen, IAHL, Academie van Bouwkunst Amsterdam, TU Delft (landschap of stedenbouw)of gelijkwaardig.

Zie voor meer informatie onze website

Heb je interesse stuur ons dan voor 31 augustus 2021 een motivatie met CV en beknopt portfolio of neem contact met ons op, admin@laoslandschap.nl

Meer informatie / More information