Junior ontwerper

Laos Landschapsarchitecten zoekt een:

Ben jij enthousiast en gedreven en ben je op zoek naar een nieuwe plek waar je je verbeeldende kracht als ontwerper kan inzetten dan is dit een mooie baan voor jou!

Wij zijn een bureau dat bestaat uit een gezellig, jong en internationaal team van specialisten op het gebied van landschap en stedenbouw. Ons werkveld is zeer breed, zowel wat betreft diversiteit in opgaven als wat betreft schaalniveaus. Wij ontwerpen en maken daarnaast gebruik van een groot
netwerk van zeer uiteenlopende specialisten, zodat we voor de meest uiteenlopende opgaven teams met de benodigde kennis en vaardigheden kunnen samenstellen.
Ons bureau is dan ook niet voor niets gevestigd in De Biotoop, de vestigingsplek voor creatieve bedrijven in Haren. Ook hier kunnen we de nodige externe specialismen vinden, maar belangrijker nog is de inspirerende sfeer en de mogelijkheden voor informele kennisuitwisseling. We hebben regelmatig gezellige borrels en (buitenlandse) excursies en er wordt dagelijks met het hele team geluncht.

Groningen is het bruisende hart van Noord-Nederland. Deze universiteitsstad heeft een rijk cultureel aanbod. Zodra je de stad uit fietst geniet je van de weidsheid van het Groninger land, de Waddenzee en de Drentse bossen. Hiermee combineert Groningen het beste van twee werelden.

Wie zoeken wij?
Vanuit ons specialisme van ruimtelijk ontwerpen zijn we op zoek naar een junior ontwerper die denkt vanuit het concept en zelfstandig aan een project kan werken en ontwerpt met grote beeldende kwaliteit. En omdat we doel hebben onze ideeën zo goed mogelijk te realiseren strekt kennis van techniek en uitvoering tot de aanbeveling.

Tot je taken behoren:

  • In teamverband ontwikkelen van concepten en ontwerpen voor stedelijk en landelijk gebied.
  • Ondersteunen van ontwerper met het maken van ontwerpuitwerkingen, deelontwerpen t/m DO-niveau zoals materialisatie en beplanting
  • Verbeelden van ontwerpen in plankaarten, doorsneden, visuals en 3D-modellen

Profiel kandidaat
Je bent flexibel, accuraat, nuchter, initiatiefrijk, dienstverlenend. Je houdt overzicht en stelt prioriteiten. Naast de gevraagde taken zie je ook het werk liggen en pakt dit zelfstandig op. Je hebt een professionele houding naar opdrachtgevers en weet goed samen te werken in een team. Je
hebt een goede beheersing van Vectorworks, Photoshop, Illustrator, Lumion en Indesign. Ervaring met GIS is een pré. Uiteraard heb je een goede beheersing van het Nederlands.

Gezien de omvang van het bureau is het van belang dat je, deel uitmakend van het team, alleen en zelfstandig kunt werken. Wij vinden het belangrijk dat jij voldoening haalt uit je werk.
Je hebt een afgeronde opleiding aan de IAHL, Wageningen, Academie van Bouwkunst, TU Delft of gelijkwaardig.

Zie voor meer informatie onze website www.laoslandschap.nl

Heb je interesse stuur ons dan voor 23 augustus 2021 een motivatie met CV en beknopt portfolio of neem contact met ons op admin@laoslandschap.nl

Meer informatie / More information