bouwkundig modelleur

GROOSMAN architecten zoekt een:

GROOSMAN bimt sinds 2008 en heeft een hoogwaardig BIM-niveau dat goed aansluit op de wens van opdrachtgevers, bouwers en mee modellerende partijen. Heb jij ervaring en ideeën hoe je ons nog beter kan maken en je jouw talenten als bouwkundig BIM modelleur nog beter tot zijn recht laat komen, dan ben je bij GROOSMAN aan het juiste adres. Bij GROOSMAN krijg je de kans om het ontwerp technisch uit te werken, dus ook echt met architectuur bezig te zijn, door samen met het ontwerpteam en de ander disciplines de esthetische uitgangspunten integraal te vertalen in een TOP BIM model, je werkt in alle fasen van het proces. Wij zoeken een Bouwkundig modelleur die oog heeft voor het detail, voor duurzaamheid, die op onderzoek uitgaat bij nieuwe ontwikkelingen, gevoel heeft voor esthetica en altijd op zoek is naar de waarde in het product wat hij/ zij maakt.

En wie zijn wij dan? GROOSMAN is Rotterdams, nuchter, we houden van een open en eerlijke bedrijfsvoering. Wij zijn het meest integraal denkend en acterend architectenbureau van Nederland. We “wonen” in hartje stad, dus heel goed bereikbaar met het OV. Naast gedrevenheid werken we met plezier, met oog voor elkaar en voor elkaars talenten en creëren we samen kansen om door te kunnen ontwikkelen. Samenwerken, een top werksfeer, elkaar versterken, de randjes opzoeken en er vaak goed overheen gaan past bij ons. Het stelt ons in staat om onze mooie ambities te realiseren en onze mensen te laten groeien.

Om een goede balans te vinden tussen werken en vrije tijd hebben wij met het thuis werken efficiëntie gevonden om meer tijd te hebben voor zowel GROOSMAN als voor jezelf, ook na Corona willen wij 50% thuis blijven werken.
Wij hebben zin om jou te verwelkomen, ben je minimaal 4 dagen per week beschikbaar en ben je HBO geschoold? Kom dan ons team versterken!

Stuur een email met je CV. portfolio en korte pitch over jezelf en jouw drive om bij GROOSMAN te willen werken voor 3 september naar: vacature@GROOSMAN.com

Voor meer informatie over ons bureau bekijk dan ook onze website, www.GROOSMAN.com.

Quote Jeffrey Kop, bouwkundig modelleur bij GROOSMAN: ‘
’Eenmaal de GROOSMAN cultuur gewend, wil je deze nooit meer kwijt’’

Meer informatie / More information