senior landschapsontwerper

DELVA Landscape Architecture / Urbanism zoekt een:

DELVA is op zoek naar een landschapsontwerper met minimaal 5 jaar ervaring voor 32-40 uur per week

Wat doe je?
Bij onze projecten gaat verdichting altijd hand in hand met vergroening en duurzaamheid. Met bouw- of transformatieprojecten zetten we sterk in op vergroening, klimaatbestendigheid en woonkwaliteit. De functie van senior ontwerper heeft technische, esthetische en organisatorische aspecten. Je werkt aan meerdere projecten tegelijk en schakelt tussen verschillende projecten, zowel op project-inhoudelijk als op organisatorisch niveau, waarin je ondersteund wordt door collega’s en begeleid wordt door de associates.

Over DELVA
Bij DELVA werkt een hecht team van 25 landschapsarchitecten, stedenbouwkundigen, ontwerpers en cultuurtechnici samen aan grote actuele uitdagingen zoals duurzame verstedelijking, natuurontwikkeling en de veranderende betekenis van het publieke domein. Hierbij staat een multidisciplinaire aanpak centraal, die wordt gekenmerkt door co-creatie en samenwerking.

Wat is je rol binnen het team?
DELVA kent een positieve en constructieve werkomgeving waar iedereen samenwerkt aan een gezamenlijk doel. Als senior ontwerper leidt je meerdere projecten met een bepaalde complexiteit / schaal, van offerte tot uitvoering:

 • Je geeft projecten zowel inhoudelijk als proces-organisatorisch vorm
 • Je waarborgt de visie van DELVA binnen projecten
 • Je houdt toezicht op organisatorische zaken zoals planning, financiën, etc.
 • Je geeft leiding aan en modereert interne en externe ontwerp-vergaderingen
 • Je begeleidt junior ontwerpers, tekenaars en stagiairs
 • Je draagt zorg voor de inhoudelijke uitwerking van tekeningen tot eindproduct en verwerking hiervan tot presentatiedocumenten

Wat is je profiel / achtergrond?
Jij bent een enthousiaste landschapsarchitect, met uitstekende visuele verbeeldingskracht, analytisch vermogen en een sterk gevoel voor ontwerp en vormgeving. Je brengt jouw ideeën, kennis en ontwerpen met plezier over op anderen en wil graag verder leren en ontwikkelen. Je bent in staat op professionele wijze te communiceren en ontwerpprocessen vorm te geven. Je bent geïnteresseerd in maatschappelijke ontwikkelingen en innovaties binnen het vak.

 • Je hebt een afgeronde bachelor of master in landschapsarchitectuur / landschapsontwerp
 • Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring bij een toonaangevend bureau
 • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
 • Je voelt je thuis in een ambitieuze omgeving, kan goed samenwerken, bent resultaatgericht en kent een grote mate van zelf-discipline en organisatie
 • Je bent een briljante, creatieve én technisch sterke ontwerper en werkt met grote zorgvuldigheid. Je hebt een zeer goede beheersing van Autocad, 3D (Sketch up) en het Adobe pakket. Rhino is een pré
 • Je bent in staat een project overtuigend vorm te geven en te presenteren

Wat biedt DELVA?
DELVA is een energiek ontwerpbureau dat getalenteerde mensen samenbrengt en jonge mensen laat groeien en ontwikkelen tot volwassen en ervaren spelers binnen het vakgebied. Verder biedt DELVA:

 • Een competitief salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden. Afhankelijk van ervaring, salarisschaal J/K/L (CAO Architectuur)
 • Een fantastisch mooie, groene en goed uitgeruste werkplek in hartje Amsterdam
 • Dagelijks een gezonde lunch en wekelijks een borrel met inspirerende en vooral leuke collega’s en een jaarlijkse buitenland excursie met het hele team

Geïnteresseerd?
Stuur je motivatie, cv en portfolio naar jobs@delva.la
Voor aanvullende informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Emiel Swinnen via 020-2209078

Meer informatie / More information