Senior Architect

van Bergen Kolpa Architects zoekt een:

Van Bergen Kolpa Architects richt zich op bouwrealisaties, visieontwikkeling en onderzoek. Het bureau werkt internationaal met opdrachtgevers, stakeholders en innovators die duurzame gebouwen en steden ambiëren, voor nu en in de toekomst. Het bureau is midden in het levendige centrum van Rotterdam gevestigd.

Van Bergen Kolpa Architects zoekt per direct een getalenteerde senior architect met universitair opleidingsniveau en voldoende werkervaring voor recentelijk verworven bouwprojecten en prijsvragen in binnen- en buitenland als een nieuwe Tuinstad, een Gezinstoren en Voedselgebouw.

De werkzaamheden bestaan uit ontwerp-, en modelleer werkzaamheden van voorlopig ontwerp tot en met uitvoeringsontwerp. Tevens communiceer je zelfstandig met opdrachtgevers, adviseurs en aannemers in samenspraak met de projectarchitect. Ervaring met woningbouw in hoog- en laagbouw en utiliteitsbouw is van essentieel belang. Het bureau werkt uitsluitend met tekensoftware REVIT en Vectorworks 2d/3d. Beheersing van de Nederlandse taal, kennis van het bouwbesluit en minimaal vijf jaar werkervaring zijn vereist.

Heb jij affiniteit met de werkwijze en aandachtsveld van het bureau en interesse in bovenstaande vacature? Stuur een gemotiveerde sollicitatie voorzien van cv en samenvattende digitale portfolio naar post@vanbergenkolpa.nl

Meer informatie / More information