architect / projectleider

Houben / Van Mierlo architecten zoekt een:

Voor de versterking van ons team zoeken wij een ervaren architect/projectleider met een sterke analytische geest en dito organiserend vermogen; productief en communicatief, met professionele beheersing van de Nederlandse taal en tenminste 5 jaar ervaring in vergelijkbare functie; minimaal 4 dagen per week beschikbaar. In jouw rol werk je aan diverse concrete projecten vanaf definitief ontwerp t/m realisatie. Ervaring met ArchiCAD is een pre.

Houben / Van Mierlo is een middelgroot architectenbureau, gevestigd op het NRE-terrein in het centrum van Eindhoven. Wij maken bijzondere PLEKKEN waar MENS en AARDE centraal staan. Wij werken in een dynamisch team met zeer korte lijnen aan hoogwaardig maatwerk voor een diverse opdrachtenportefeuille. Deze omvat onder andere de transformatie van diverse stedelijke (monumentale) complexen en een groot aantal binnen- en randstedelijke woningbouwopgaven van klein tot heel groot…

Gekwalificeerde kandidaten nodigen wij uit een korte mail met CV en een selectie van gerealiseerde projecten te sturen aan:

HOUBEN / VAN MIERLO
t.a.v. officemanager Klaartje Daamen
klaartje@houbenvanmierlo.nl