Technisch ontwerper

ELLBRU zoekt een:

Vind je het uitdagend (en leuk!) om mooie en bijzondere woongebouwen te realiseren? Ben je toe aan verandering van werkplek en lijkt het je wat om vanuit een heerlijke werkplek in R’dam-Kralingen te werken aan je toekomst? Wij nodigen startende én ervaren bouwkundigen van harte uit te solliciteren!

Organisatie
Onze opdrachtgever is een groeiend Rotterdams ontwerpbureau waar een team van ervaren bouwkundigen en jonge technisch ontwerpers werken aan (woning)bouwprojecten op alle schaalniveaus. Het bureau kenmerkt zich door een Rotterdamse nuchtere, no-nonsense blik op architectuur en haalbaar ontwerp waarbij de wensen van gebruikers leidend zijn.

Functieomschrijving
Het uitwerken van architectonische ontwerpen, in alle fasen, is waar jij blij van wordt. Om volledig mee te draaien in het projectteam neem je daarvoor de nodige bouwkundige kennis mee. Binnen het bureau wordt op hoog niveau met Revit gewerkt. Ervaring met dit softwarepakket is daarom noodzakelijk. Binnen het projectteam houd je een ‘ontwerpende’ inslag bij het nauwkeurige teken-, detailleer en modelleerwerk. Oog voor detail is belangrijk, nauwkeurigheid is essentieel. Ook van pas komt een frisse, gemotiveerde werkhouding. In teamverband werken is natuurlijk het leukst bij gelijkwaardige samenwerking waarbij ruimte is voor goede ideeën en brutale initiatieven. Ter garantie van het werkplezier biedt men een ontspannen en open werkomgeving, evenals uitstekende doorgroeimogelijkheden.

Functie-eisen

  • Bouwkundige opleiding, HBO/WO werk- en denkniveau;
  • 32 – 40 uur per direct beschikbaar;
  • Bij voorkeur werkervaring in de bouw of architectuur (evt. vanuit stages);
  • Ervaring en affiniteit met bouwtechnische uitwerking en detaillering;
  • Ervaring met Revit en interesse in BIM;
  • Nederlands taalvaardigheid in woord en geschrift.

Ons aanbod
Wij bieden je een uitdagende en afwisselende functie bij een opdrachtgever binnen de architectuur die toonaangevende projecten realiseert. Wij bieden jou een aantrekkelijk maandsalaris (€2.200 – €2.900 bruto op basis van kennis en ervaring) met bijbehorende marktconforme secundaire arbeidsvoorwaarden. Je werkt de eerste periode als professional via ELLBRU en zal vervolgens – bij wederzijds enthousiasme – in dienst treden bij de opdrachtgever. In deze periode krijg je goede begeleiding van je businessmanager, gericht op joúw persoonlijke ambities. Daarbij krijg je een budget voor diverse opleidingsmogelijkheden die bijdragen aan jouw persoonlijke groei en is er een riante aanbrengbonus-regeling.

Meer weten? Neem contact op met Boudewijn Moes via: 088 – 2221809 / bmoes@ellbru.nl.

Meer informatie / More information