Junior tendermedewerker

LIAG architecten en bouwadviseurs zoekt een:

Je zult je met name bezighouden met tenders en new business trajecten. Je verzorgt onze inschrijvingen en presentaties, die mooi vormgegeven de deur uitgaan. Je bent een kei in het maken van duidelijke teksten die ons verhaal vertellen. Daarnaast ondersteun je de architecten waar nodig in de tendertrajecten. Als er tijd en ruimte over is help je je collega’s op onze afdeling Communicatie voor diverse PR werkzaamheden. Kernwoorden: creatief, zelfstandig, initiatiefrijk, inlevingsvermogen, oog voor detail, niet bang voor een deadline, nauwkeurig en collegiaal. Je bent vier of vijf dagen per week beschikbaar.

WAT GA JE BIJ LIAG DOEN?
Je houdt je voornamelijk bezig met het indienen van onze inschrijvingen voor tenders voor de Nederlandse markt. En bij affiniteit ook voor de Duitse markt.

Het gaat dan o.a. om:

 • Monitoren van de tenderaankondigingen
 • Schrijven van motivatie-, visie- en projectteksten
 • Verzamelen en bijhouden van projectinformatie ten behoeve van tenders
 • Zorgen dat alle verklaringen en bewijsstukken actueel en compleet zijn en op tijd ingediend worden
 • Contact houden met ons netwerk zoals technisch adviseurs en aannemers

Afhankelijk van de tijd en ruimte help je ook mee met:

 • het updaten van onze website en onze social media
 • diverse werkzaamheden rondom persmomenten
 • het verzorgen en aanleveren van gewenste beeldmateriaal aan diverse media en interviewverzoeken
 • het updaten van ons beeldenarchief
 • het aanmelden van onze projecten voor diverse (internationale) architectuurprijzen
 • diverse grafische werkzaamheden

WAT VERWACHTEN WE VAN JE?
We zoeken een zelfstandig en communicatief vaardig persoon die zowel secuur als flexibel is. Je krijgt vaak te maken met korte deadlines en soms is het nodig om snel te schakelen. Tenders en documentatie gaan verzorgd en op tijd de deur uit. Je werkt gestructureerd en gaat nauwkeurig met gegevens om. Maar met name vinden we je inlevingsvermogen in onze doelgroep en opdrachtgevers belangrijk en gebruik je je creativiteit om begrijpelijke en aansprekende teksten te schrijven. Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend. Bij voorkeur ben je vertrouwd met de Duitse taal. Kennis van Adobe InDesign en Photoshop is een pré.

Je maakt deel uit van:

Een jong, creatief en enthousiast internationaal team. Een team dat bestaat uit betrokken medewerkers met een praktische instelling en een goed gevoel voor humor. Collega’s met een berg ervaring en collega’s die net of nog niet zijn afgestudeerd. Samen realiseren we mooie en duurzame projecten voor onze toonaangevende opdrachtgevers.

WAAROM WIJ?
Als je voor LIAG aan de slag gaat, dan ga je aan het werk bij een internationaal bureau met meer dan 100 jaar ervaring. Op dit moment werken we met circa 35 medewerkers aan zeer diverse projecten – met name in de scholenbouw, gezondheidszorg en woningbouw. We hebben een rotsvaste visie: architectuur moet voorwaarden scheppen voor het geluk van haar gebruikers. Dat is onze verantwoordelijkheid naar de maatschappij. Dat is waar we ons elke dag met hart en ziel voor inzetten.

LIAG is een platte organisatie waarin wij persoonlijke groei en ontwikkeling stimuleren. We hebben aandacht voor elkaar en vieren gezamenlijk onze successen.

HEB JE INTERESSE?
Stuur dan jouw CV met motivatiebrief vóór 10 september 2021 naar info@liag.nl o.v.v. ‘sollicitatie tendermedewerker’. Voor inhoudelijke informatie over de vacature kun je contact opnemen met Peter van der Lei, afdeling Communicatie: pvanderlei@liag.nl

Meer informatie / More information