ervaren architect

JHK Architecten zoekt een:

Als welkome aanvulling op ons team van architecten en bouwkundigen zijn wij op zoek naar een ervaren architect.

Onze ideale kandidaat heeft minimaal 8 jaar werkervaring en beschikt naast uitstekende ontwerpvaardigheden ook over sterke communicatieve vaardigheden waarmee hij/zij binnen een multidisciplinair team van grote meerwaarde kan zijn.

Als ervaren architect ben je in staat om binnen ons team met een grote mate van zelfstandigheid op analytische wijze onze projecten vorm te geven en daarbij de projectkaders van tijd en geld te bewaken. Kennis van actuele ontwikkelingen binnen ons vakgebied is hierbij essentieel. Ondernemingszin, het onderhouden van een eigen netwerk en een pro actieve zakelijke houding worden zeer op prijs gesteld. Wij gaan er vanuit dat je de Nederlandse taal uitstekend beheerst en vaardig bent in de door ons gebruikte software, zijnde AutoCAD, Revit, Photoshop en InDesign.

Wij bieden je een prettige werkomgeving op het Werkspoorkwartier in Utrecht met een hecht team van circa 25 gedreven architecten en bouwkundigen, met ruimte voor groei, zelfontplooiing en eigen initiatief. Wij werken aan een breed portfolio van onder meer onderwijsgebouwen, transformaties, parkeergebouwen en werkomgevingen.

Is je interesse gewekt? Stuur dan een motivatiebrief, beknopt portfolio (maximaal 10MB) en CV naar cv@jhk.nl. Voor meer informatie over ons bureau kijk op de website www.jhk.nl.

Wij kijken uit naar je reactie!

Meer informatie / More information