Secretaresse

Inbo zoekt een:

Ben jij een organisatietalent met een brede maatschappelijke betrokkenheid? Zoek je een ambitieuze baan waar je kan aanpakken en vind je het leuk om een team te ontzorgen en breed ondersteuning te bieden aan een dynamisch team? Ben jij geïnteresseerd in wat er speelt in Eindhoven en wil je een bijdrage leveren aan een betere stad? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Wij bieden een leuke en uitdagende baan op ons kantoor in Eindhoven! In deze functie ondersteun jij een partner-bestuurder en een enthousiast team van architecten en bouwkundigen. Je bent proactief en levert met jouw persoonlijkheid een bijdrage aan de goede werksfeer. Je haalt energie uit ontzorgen en voelt je thuis in een creatief, dynamisch en gemotiveerd team. Je ziet werk liggen en weet hier gelijk mee aan de slag te gaan. Je stelt de juiste vragen en aan één woord heb je genoeg. Je bent contactpersoon voor bezoekers en alles wat speelt in ons kantoor. Je organiseert dat het kantoor gastvrij oogt. Kortom, je bent het aanspreekpunt van deze groep. Geen dag is hetzelfde!

We zoeken iemand met positieve energie die aansluit bij het volgende profiel:

Je hebt een (recent) afgeronde HBO+ opleiding;
Je bent loyaal en empathisch;
Durft met nieuwe ideeën te komen;
Bent sterk in het aanbrengen van prioriteiten en structuur;
Hebt relevante werkervaring voor deze baan;
Beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed;
Hebt affiniteit met architectuur.
De functie is voor ca. 28 uur per week. Het is een pré als je in de regio Eindhoven woont. In eerste instantie is het een functie met een tijdelijk dienstverband, dat we bij wederzijds enthousiasme graag verlengen.

Inbo is een architectenbureau waar we met passie werken aan een duurzame gezonde leefomgeving. We zetten in op talentontwikkeling en ontplooiing door veel mogelijkheden te creëren waarbij we leren van elkaar. Wij geven mensen de vrijheid, het vertrouwen en de verantwoordelijkheid om te ondernemen. Je krijgt de mogelijkheid om passies na te jagen en talenten uit te bouwen.

Solliciteren kan door een e-mail met een motivatiebrief en cv te sturen naar hr@inbo.com. Voor vragen over deze vacature kun je een e-mail sturen naar hr@inbo.com. Of bellen met Aron Bogers (partner- bestuurder) via 06 22 24 05 47. Vanwege de vakantieperiode kan het zijn dat opnemen niet altijd lukt, laat een bericht achter en Aron neemt contact op.

Je kunt met vragen terecht bij Jenny Kattenburg
06 55 11 28 22.

Meer informatie / More information