(junior) architect

JHK Architecten zoekt een:

Als aanvulling op ons team van architecten en bouwkundigen zijn wij op zoek naar een talentvolle architect. Wij komen graag in contact met zowel enthousiaste junior architecten als architecten met enige jaren ervaring.

Onze ideale kandidaat beschikt naast uitstekende ontwerpvaardigheden over een accurate werkhouding en sterke communicatieve vaardigheden waarmee hij/zij binnen ons multidisciplinaire team van grote waarde kan zijn.

Wij gaan er vanuit dat je de Nederlandse taal uitstekend beheerst en vaardig bent in de door ons gebruikte software, zoals Revit, AutoCAD, Photoshop en InDesign.

Het team van JHK Architecten werkt op dit moment aan transformaties, parkeergarages, onderwijs-, onderzoek- en kantoorgebouwen. Wij bieden je een omgeving waarin zelfstandigheid, vakinhoudelijke ontwikkeling en zelfontplooiing wordt gestimuleerd en gewaardeerd.

Is je interesse gewekt? Stuur dan een motivatiebrief, beknopt portfolio (maximaal 10MB) en CV naar cv@jhk.nl. Voor meer informatie over ons bureau kijk op www.jhk.nl.

Wij kijken uit naar je reactie!

Meer informatie / More information