Ontwerper Heerenveen

Inbo zoekt een:

Je hebt een (bijna) afgeronde opleiding en wilt aan de slag als ontwerper in een leuk en dynamisch team van architecten en bouwkundigen. Bij Inbo ontwerp je mee aan regionale opgaven op verschillende schaalniveaus met bijzondere aandacht voor Social Impact en Circulariteit. Daarbij staat de eindgebruiker centraal en wordt de dialoog met de gebruiker creatief vertaald in aansprekende en creatieve ontwerpen.

Wat ga je doen?
Als ontwerper ben je verantwoordelijk voor de uitwerking en het ontwerp van onze projecten. Je bent in staat concept en visie te vertalen in een aansprekend ontwerp. Je kan concept, visie en ontwerp helder en aantrekkelijk verbeelden. Met veel energie en creativiteit inspireer je collega’s en je bent kritisch in het ontwerpproces. Je werkt in een klein en hecht team en je doorloopt alle fases van het ontwerp samen met een projectarchitect.

BEP
Inbo biedt de mogelijkheid binnen het bureau je BEP te doorlopen en jezelf verder te ontwikkelen tot architect. Jouw vaardigheden en kennis breid je uit door coaching van ervaren collega’s, diverse trainingen vanuit onze InboAcademie en de projecten waar je aan werkt. Al deze ervaringen kun je gebruiken voor jouw Beroepservaringsperiode.

Wie ben je en wat neem je mee?
Je hebt een (bijna) afgeronde opleiding en wilt aan de slag met jouw Beroepservaringsperiode zodat jij jezelf na het doorlopen van dit traject officieel architect kunt noemen.

Je hebt een (bijna) afgeronde opleiding aan de TU of de Academie van Bouwkunst
Je wilt nu jouw Beroepservaringsperiode doorlopen
Je werkt graag samen in een team
Je hebt goede conceptuele kwaliteiten
Je kan ideeën duidelijk maken en helder overbrengen
Jouw talent is zichtbaar in een portfolio
Je bent in staat om zelfstandig te ontwerpen en modelleren in Revit
Je hebt ervaring met relevante grafische software (Adobe pakket)
Je hebt een goede beheersing van Sketchup
Je vindt het leuk om aan diverse projecten te werken van brede school tot complexe woningbouw
Je kan werken in verschillende fases van een project
Je beschikt over een goede beheersing van de Nederlands taal
Wat bieden we je?
Een functie voor 32 tot 40 uur per week met ruimte om jezelf verder te ontwikkelen in uiteenlopende projecten en de InboAcademie. Werken en leren doe je natuurlijk niet alleen maar in een leuk team van architecten en bouwkundigen. We bieden flexibiliteit in waar en wanneer je werkt, met Heerenveen als vaste uitvalsbasis en conform de CAO voor architectenbureaus.

Binnen Inbo krijg je de vrijheid, het vertrouwen en de verantwoordelijkheid om te ondernemen en zoveel mogelijk te doen waar je goed in bent. We geven veel ruimte aan talentontwikkeling, bijvoorbeeld via onze InboAcademie. Even belangrijk is dat we binnen Inbo leren van elkaar (InboCafé, werkbezoeken en intervisie). Bezoek onze site om een indruk van ons werk te krijgen: www.inbo.com.

Wie zijn wij?
Wij zijn Inbo, een bureau voor (interieur)architectuur, bouwkunde en urban strategy. Met meer dan 230 creatieve medewerkers maken we in verschillende teams onze dagelijkse leefomgeving mooier en beter. Ons werk verbindt mensen met elkaar en met hun omgeving. Samenwerking leidt tot de kwaliteit van ons werk en is de sleutel van ons succes.

Team Heerenveen bestaat uit 16 personen. Ons atelier zorgt voor een open karakter en een informele sfeer. Wij zijn een hecht team met korte lijnen tussen de architecten, bouwkundigen en partner van het team.

Interesse?
Wil jij graag werken bij een bureau dat mooie en relevante projecten maakt. Met leuke collega’s en veel mogelijkheden voor je persoonlijke ontwikkeling?

Stuur je motivatie, CV en portfolio naar hr@inbo.com. Voor vragen over deze vacature kun je bellen met Jenny Kattenburg via 06 55 11 28 22.

Meer informatie / More information