Bouwkundig Projectmanager

Wisselingh en Toorens zoekt een:

Een van onze opdrachtgevers wil haar team uitbreiden met een medior bouwkundig projectmanager. Er wordt gewerkt aan een grote diversiteit aan multifunctionele utilitaire projecten. De opgaven betreffen zowel ingrijpende verbouw als (publiekstoegankelijke) nieuwbouwprojecten waarvan de uitvoering zowel nationaal als internationaal plaatsvindt. Vanaf de initiatieffase draag je van A t/m Z zorg voor het gehele project inbegrepen de oplevering. Je voert overleg met opdrachtgevers, aannemers, adviesbureaus en je interne collega’s. Je stelt offertes en planningen op, bewaakt de kwaliteit, budget en tijd.

Je hebt een HBO of WO opleiding Bouwkunde met zo’n 5 tot 10 jaar ervaring als projectmanager. Kennis van installaties, brandveiligheid en tenders is een vereiste. Je bent communicatief sterk en gewend om in teamverband te functioneren. Bereid om incidenteel naar het buitenland te reizen. Ervaring met IPMA en DNR is een must en je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en Engels.

Onze opdrachtgever heeft de nadrukkelijke intentie om bij een goede wederzijdse ‘klik’ direct aansluitend op een periode van detachering de arbeidsrelatie rechtstreeks voor onbepaalde tijd aan te gaan.

Meer informatie / More information