Junior Architect, Amsterdam, 24-40 uur

XVW architectuur zoekt een:

Bij XVW architectuur werken we aan projecten die uitgesproken maatwerk vragen. We werken in alle fasen aan nieuwbouw, transformatie, verbouw en renovatie. In onze projecten draagt jouw actieve betrokkenheid en creativiteit bij aan onderscheidende projecten met maatschappelijke impact. Je werkt op een zelfstandige manier aan ambitieuze ontwerpen waardoor je je kan ontwikkelen in de volle breedte van het vak.

Ons groeidende portfolio van projecten in binnen- en buitenland, waaronder de winnaar van de Mies van der Rohe-award in 2017, wordt door een enthousiast team van vijf architecten uitgewerkt. In elk project gaan we op zoek te gaan een precies antwoord op de opgave, de context en de mensen voor wie het gebouw gaat zijn. De ontwerpen van XVW vragen daarom van jou een gevoel voor de omgeving, het programma en de maatschappelijke context waarin we werken.

Als assistent ontwerper ben je bij XVW betrokken bij alle werkzaamheden die het vak boeiend maken, van de conceptfase tot en met uitvoering. Je bent bij voorkeur bekend met het werken in een BIM-omgeving, werken met ArchiCAD en je weet met de hulp van Adobe Creative Suite onze ambitie op een overtuigende manier verbeeld te verbeelden.

Een hbo/wo werk- en denkniveau, enige werkervaring (stage, eerder werk) zijn het vertrekpunt om met elkaar kennis te maken. Kennis van de Nederlandse taal is gewenst als basis voor zelfstandige communicatie met opdrachtgevers en andere adviseurs.

We zijn nieuwsgierig naar je portfolio (alleen digitaal, minder dan 10Mb) en ambities en kijken er naar uit om je te leren kennen. We horen graag wat je motiveert om bij XVW komen werken.

Je kan je sollicitatie met motivatie sturen aan info@xvwarchitectuur.nl

Meer informatie / More information