TALENTVOLLE ARCHITECT

Quadrant Architecten BNA zoekt een:

OVER ONS
Quadrant Architecten is in 32 jaar uitgegroeid tot een allround architectenbureau met ca. dertig medewerkers. Vanuit Zevenbergen (Gemeente Moerdijk) zijn wij landelijk actief in de sectoren woningbouw, utiliteitsbouw, scholen, ouderen- en gezondheidszorg. Projectmatige woningbouw en herontwikkeling van locaties zijn ons specialisme geworden.

Wij zijn een platte organisatie met korte lijnen, resultaatgericht met volop ruimte voor creativiteit en eigen initiatief. Deze aanpak wordt door onze opdrachtgevers bijzonder gewaardeerd en resulteert in een verdere groei van het bureau. Daarom zijn wij op zoek naar een TALENTVOLLE ARCHITECT met ervaring.

JE PROFIEL

  • TU / AvB.
  • 5 tot 10 jaar werkervaring
  • Inspirerende communicatieve persoonlijkheid
  • Overtuigende presentatietechniek
  • Eigen initiatief & gericht op resultaten

WAT BIEDEN WIJ?
Je komt te werken in een dynamische omgeving in het sfeervolle centrum van Zevenbergen. Het bureau kenmerkt zich door een collegiale sfeer en er is ruimte voor ontwikkeling en scholing. Daarbij zijn we ook continue op zoek naar innovaties uit de markt. Zo zijn wij koploper op het gebied van BIM en hebben mee aan de wieg gestaan van een aantal gebouwconcepten. Hierbij maken wij gebruik van hoogwaardige hardware en software. Een goed salaris en bijkomende voorwaarden zijn vanzelfsprekend.

INTERESSE?
Mocht je naar aanleiding van deze vacature nog vragen hebben of meer informatie wensen, kun je contact opnemen met Rob van der Velden, robv@qarch.nl of 0168 – 32 82 55.

Zin om ons team te komen versterken? Stuur een e-mail met je motivatie en cv naar Rob van der Velden, robv@qarch.nl

Meer informatie / More information