Teamlid dagelijkse leiding

Stichting Archiklas zoekt een:

Zoek jij een nieuwe uitdaging naast je huidige werk? Vind jij het belangrijk dat kinderen meer creatieve en sociale vaardigheden leren in het basisonderwijs? Heb je ervaring in het onderwijs, als ontwerper of kun je op een andere manier iets bijdragen aan onze organisatie? Dan stellen wij ons graag aan je voor!

Archiklas is 3 jaar geleden opgericht en sindsdien doorgegroeid naar een bloeiende stichting, die diverse lessenreeksen en workshops over architectuur en de gebouwde omgeving ontwikkelt en organiseert met een team van Archikrachten.

Helaas zet één van de oprichters haar inzet voor een poosje op een lager pitje en zijn we dus op zoek versterking!

Archiklas vindt dat ieder kind de mogelijkheid moet krijgen om vaardigheden te ontwikkelen om impact te maken op zijn of haar omgeving. Daarnaast laat Archiklas kinderen kennismaken met maatschappelijke vraagstukken en meedenken over actuele thema’s. Op dit moment zijn we behandelen we onderwerpen als klimaatadaptatie, energieneutrale huizen en circulariteit in de gebouwde omgeving.
We zijn op zoek naar iemand die past bij ons team en de visie van onze stichting. Deze nieuwe persoon kan een bijdrage leveren door kennis in het onderwijs of juist meer de praktische kant van het draaiende houden van een creatieve stichting. In beide gevallen zoeken we iemand die:

  • Samen met ons aan Archiklas wil bouwen.
  • Beschikbaar is voor ongeveer 1 dag in de week (donderdag of vrijdag)

Afhankelijk van je achtergrond en hoe je je zou willen inzetten zul je bij ons bezig zijn met:

  • Ontwikkelen en vormgeven van lesmateriaal zoals workshops en lessenreeksen
  • Geven van lessen en workshops
  • Contact leggen en onderhouden met scholen, fondsen en de gemeente.
  • Opzetten en organiseren van projecten met andere partijen
  • Werken aan de structuur, visie en het (financieel) meerjarenplan van Archiklas.

Word je enthousiast? We horen graag wat je aanspreekt en wat je zou willen toevoegen. Reageer dan naar info@archiklas.nl. We ontvangen in ieder geval graag een motivatiebrief en CV voor 1 oktober 2021.

Mocht je vragen hebben dan kun je bellen met Maël Vanhelsuwé 06 19853689 of Karen Schuijt 06 16494468

Meer informatie / More information