Enthousiaste stagiaire

STIJNVANDENBOOGAARD ARCHITECTURE zoekt een:

Wij zoeken een enthousiaste stagiaire met ambitie.

STIJNVANDENBOOGAARD SVDBA is een middelgroot, groeiend architectenbureau in Den Haag. Wij ontwerpen prachtige projecten op het gebied van nieuwbouw, verbouw, transformatie en restauratie. Onze opdrachtgevers zijn grote particulieren, ontwikkelaars, overheden en het bedrijfsleven. Een impressie vind je op www.svdba.nl

Op dit moment hebben wij binnen ons team plek voor een stagiair(e), die momenteel een MBO of HBO opleiding in Nederland volgt. Wij zoeken iemand die leergierig, nieuwsgierig, analytisch en ambitieus is. Daarnaast zijn accuratesse en een open karakter belangrijk. Vanwege de samenstelling van onze klantenkring zijn goede omgangsvormen, een klantgerichte werkhouding en een representatief en verzorgd uiterlijk essentieel. Ook zoeken wij iemand die het leuk vindt om op alle plekken in het kantoor zijn of haar steentje bij te dragen, dus een zogenaamde “hands on” mentaliteit is een pré. Inhoudelijk zijn een basisbeheersing van Autocad en Revit en bekendheid met de opzet van het bouwbesluit een must.

Het team van medewerkers binnen ons bureau bestaat uit architecten en bouwkundigen. Zij werken onderling veel samen. Als stagiair(e) zul je met en voor veel van de collega’s ondersteunende werkzaamheden voor de verschillende projecten verrichten. Een mooie kans om ervaring op te doen met alle aspecten van het werken op een architectenbureau. Wij hebben projecten onder handen in diverse stadia van ontwikkeling; van de initiatief tot aan de uitvoering en directievoering. Naast het werken aan 3d bouwmodellen, plattegronden en doorsneden, maakt het bouwkundig detailleren een belangrijk deel van het werk uit. We werken zowel in Autocad als in Revit.

Ons team van werknemers is een bonte mix van nationaliteiten. Dit betekent dat we op kantoor zowel Nederlands als Engels spreken. Het is daarom handig als je je een beetje in het Engels kunt redden.

Wij bieden je een fulltime stage met goede begeleiding. Je krijgt de kans om verschillende fasen binnen een of meerdere projecten te doorlopen en de daarbij behorende werkzaamheden uit te voeren. De stagevergoeding bepalen we in overleg.

Heeft deze vacature je interesse gewerkt en denk je, dat je over de gevraagde eigenschappen beschikt? Stuur dan je sollicitatie met motivatie en eventuele portfolio naar ons toe.