Interieurarchitect & visionair

Mulderblauw zoekt een:

We zetten graag onze tanden in nieuwe interieuropdrachten. Creativiteit, oog voor detail en de wens van de opdrachtgever komen samen tot één fantastisch ontwerp. Jij kunt dergelijke projecten als geen ander aansturen, toch?

Afwisseling
De interieuropdrachten bij Mulderblauw zijn zeer gevarieerd. Van kantoren tot vakantiewoningen en van zorgwoningen tot grote spelers op de hotelmarkt: we doen het allemaal. De gemene deler van al deze projecten is de focus op hospitality en het het belang van ontwerpvisie.

Je werk is net zo afwisselend als ons portfolio. Je stuurt niet alleen de interieuropdrachten aan: we zien graag een enthousiaste en creatieve ontwerper die collega’s motiveert en inspireert. In deze functie zet je projecten op vanaf conceptfase tot en met voorlopig ontwerp, waarbij je de wensen van de opdrachtgever en eindgebruiker feilloos aanvoelt.

In de uitwerkingsfase bewaak je het concept en ben je de spil tussen opdrachtgever en Mulderblauw. Veel afwisseling en meer dan voldoende uitdaging dus!

Uitdaging
Uitdaging is een belangrijk onderdeel van onze identiteit. We houden ervan om dingen te doen die eigenlijk net te moeilijk zijn. Een Mulderblauwer legt de lat hoog en reikt naar de sterren. Zo blijven we onszelf prikkelen. Dat betekent dat onze mensen de vrijheid en het vertrouwen krijgen om zelfstandig beslissingen te nemen en hun eigen oplossingen te bedenken. Bonus: dag stroperige processen, hallo snelheid en dynamiek.

Leuke collega’s
We hebben binnen het team een fijne mix van persoonlijkheden, opleidingen, achtergronden en nationaliteiten. Bij Mulderblauw zit iedereen, ongeacht functie, door elkaar en we wisselen geregeld van werkplek. Zo leren we elkaar goed kennen. Daar maken we tijd voor tijdens de gezamenlijke lunch (we koken geregeld voor elkaar!), maar ook tijdens feestjes en uitjes. Want belangrijke momenten vieren we. Net als iedere verjaardag.

Wat zoeken we bij jou?
Voor deze functie zoeken wij een representatief persoon met minimaal 5 jaar ervaring. Kennis over Adobe programma’s en SketchUp is een pre. De communicatieve rol die je vervult vraagt om een vloeiende beheersing van het Nederlands en Engels in woord en geschrift. Je bent zelfstandig, creatief, grafisch onderlegd, accuraat en in staat om samen met een team een compleet en fantastisch interieurontwerp te leveren.

Bij voorkeur werk je 32-40 uur per week. De functie is per direct beschikbaar. Op deze functie is de cao voor architectenbureaus van toepassing.

Laat van je horen
Stuur een mail met je cv en motivatie naar sollicitatie@mulderblauw.nl. Zet hierbij ‘sollicitatie vacature interieurarchitect’ in de onderwerpregel. Heb je vragen over deze functie? Bel 071 – 517 73 11. Reageren kan tot en met 10 oktober.

Meer informatie / More information