Stedenbouwkundige

Juurlink en Geluk Rotterdam zoekt een:

Juurlink [+] Geluk is een professioneel ontwerpbureau gespecialiseerd in stedenbouw en landschapsarchitectuur in de breedste zin van het woord. Het bureau bestaat uit een multidisciplinair team van ongeveer 10 ontwerpers. Dit team bestaat uit stedenbouwers, landschapsarchitecten en architecten.
De kracht van Juurlink [+] Geluk zit in de aandacht voor detail, de continue zoektocht naar uitmuntend ontwerp, sterk procesmanagement en een goede kennis van techniek. Daarnaast is er ook een grote passie voor ontwerpen, het verlangen dingen goed te doen en is er de vaardigheid om steeds op een andere manier tegen zaken aan te kijken. Met als uitgangspunt: elke dag is er iets nieuws te leren.

Om ons team te versterken is Juurlink [+] Geluk Rotterdam op zoek naar een enthousiaste en creatieve landschapontwerper of stedenbouwer die graag verder denkt dan zijn eigen vakgebied. Als ontwerper maak je namelijk deel uit van een projectteam, waarin verschillende disciplines samen komen. Je bent een kritische denker die ons helpt om een ontwerpopgave scherp te krijgen en je bent in staat om zowel zelfstandig als in team te werken aan een project. Je bent hiervoor bekend met de bijbehorende presentatietechnieken zoals maquettes en collages.

Onze wensen:

  • Je hebt een afgeronde opleiding TU, Larenstein of AvB in de richtingen stedenbouw of landschapsarchitectuur of vergelijkbaar.
  • Je heb minimaal twee jaar werkervaring
  • Je beheerst het Adobe pakket en bij voorkeur een 3D- en CAD programma. Goede vaardigheid in AutoCAD is een prĂ©.
  • Daarnaast is het een vereiste dat je zowel de Engelse als Nederlandse taal beheerst, zowel schriftelijk als mondeling, omdat een deel van de projecten internationaal zijn.
  • Je hebt aantoonbare ontwerpkwaliteiten
  • Je werkt nauwkeurig, exact en snel in digitaal tekenwerk
  • Je hebt het vermogen om zowel zelfstandig als in teamverband te werken

Zend ons uiterlijk 24 september een brief, C.V. en je drie beste projecten. (max 8MB in pdf).
Sollicitaties kunnen worden gericht aan:
Juurlink [+] Geluk Rotterdam
t.a.v. Beatrice Pialoux
rotterdam@jeng.nl

Meer informatie / More information