Stagiaire Marketing & Communicatie

Kraaijvanger Architecten zoekt een:

Wil jij je stagedoelen halen met creatieve marketing communicatie campagnes in Rotterdam Centrum? Kraaijvanger Architects zoekt een stagiair marketing communicatie. Bij Kraaijvanger Architects krijg je professionele begeleiding binnen een gezellig team.

Wie zijn wij?
Een architectenbureau met Rotterdamse roots. Letterlijk, want Kraaijvanger Architects is hier al een begrip sinds 1927. Tegenwoordig is ons kantoor gevuld met 70 praktische idealisten die werken aan uiteenlopende projecten. Wij zijn geen dromers, maar doeners die maatschappelijk betrokken architectuur creëren. Denk aan openbare gebouwen, publieke interieurs en vitale stadsdelen. Van stoel tot stad. Ons doel? Wij willen dat mensen gelukkiger werken, leven en leren in tijdloze, circulaire en duurzame gebouwen die de omgeving versterken. Hoe complexer het project, hoe liever wij ons erin vastbijten. En dat allemaal in het hartje van Rotterdam, op loopafstand van het centraal station.

Wie zoeken wij?
Hou je van schrijven, organiseren en mooie publicaties maken (online en in print)? Heb je daarnaast interesse in architectuur en alles wat met de totstandkoming van mooie gebouwen te maken heeft? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze afdeling Marketing & Communicatie zoeken wij een enthousiaste en leergierige stagiair die mee komt helpen met het versterken van het merk Kraaijvanger Architects.

Het gaat om een meeloopstage waar je veel praktijkervaring op kan doen. Zo help je onder andere mee aan het vernieuwen van onze website en onderhouden van onze social media, werk je mee aan marketingcampagnes en ondersteun je verschillende pr-werkzaamheden.

Je loopt tussen de 6 en 12 maanden stage. In overleg kan de exacte stageduur worden vastgesteld. Startdatum 1 februari 2022.

Spreekt deze stage je aan en wil je bij ons aan de slag? Solliciteer en stuur je cv + motivatiebrief naar vacature@kraaijvanger.nl o.v.v. stage communicatie/marketing.

Meer informatie / More information