Enthousiaste Office Assistent

Cityförster zoekt een:

CITYFÖRSTER is een internationaal bureau voor architectuur en stedenbouw. Bij ons bureau in Rotterdam werkt een jong, gedreven team van acht mensen vanuit verschillende achtergronden, aangevuld met mensen uit ons wereldwijde netwerk, elke dag opnieuw aan projecten die de stedelijke omgeving leefbaarder, mooier en groener maken. We dagen ons zelf uit om grenzen te verleggen, slimme oplossingen te vinden, en maatschappelijke vraagstukken vanuit ruimtelijk perspectief op de agenda te zetten.

Met ons team in Rotterdam werken we op dit moment vooral aan projecten in Noordwest- en Zuidoost-Europa.

CITYFÖRSTER Rotterdam zoekt:

Een enthousiaste, leergierige Office Assistent (24-32 uur)

Wat ga je doen?

Als Office Assistent ondersteun je het hele (internationale) team. De voertaal bij ons op kantoor is Engels. Je neemt anderen zo veel mogelijk werk uit handen en je zorgt ervoor dat in- en externe relaties zich op elk contactmoment gehoord, gezien en gewaardeerd voelen. Je doet uiteenlopende secretariële, coördinerende, administratieve en facilitaire werkzaamheden. Hierbij kun je denken aan verslaglegging, het bijhouden van verlof, het verwerken van mutaties, fungeren als contactpersoon voor leveranciers, inkoop van kantoorartikelen, plannen van reizen, agendabeheer, (digitaal) archiveren en het ondersteunen bij het samenstellen van portfolio’s.

Wat heb je nodig om succesvol te zijn als Office Assistent bij Cityförster?

  • MBO+ opleiding
  • Ongeveer 2 jaar werkervaring in een soortgelijke functie.
  • Beheersing van de Nederlandse taal en Engelse taal. De beheersing van het Duits is een pré.
  • Ervaring met ons vak/ de creatieve sector
  • Organisatiesensitiviteit, dienstverlenende instelling, accuratesse en cijfermatig inzicht.

Wat mag je van ons verwachten?
Een afwisselende zelfstandige baan waarin je ruimte krijgt om je talenten in te zetten binnen een internationaal bureau met een maatschappelijke verantwoordelijkheid.
Afhankelijk van jouw achtergrond en ervaring doen we je een aanbod dat recht doet aan het functieniveau en past bij jouw kennis en ervaring.

Meer informatie / More information