(Junior) Business Development Medewerker

Barcode Architects zoekt een:

Barcode Architects is op zoek naar een (Junior) Business Development Medewerker ter ondersteuning van het Business Development-team. Het Business Development-team is verantwoordelijk voor de verdere groei van Barcode Architects. Als onderdeel van het BD-team onderzoek je nieuwe zakelijke kansen en draag je bij aan het opstellen van aanbestedingsdocumenten, pitches en project showcases. Je werkt nauw samen met de Business Development manager, partnerarchitecten en de PR-afdeling.

We zijn op zoek naar een (junior) medewerker die de BD-afdeling in brede zin kan ondersteunen. Je dagelijkse werkzaamheden zullen bestaan uit het verkennen van interessante architectuurprijsvragen, het opstellen van tenderdocumenten en het onderzoeken van ontwikkelingen in binnen- en buitenland.

Onze ideale kandidaat:
– Is afgestudeerd in de richting architectuur, vastgoed, communicatie, creative business, spatial design of vergelijkbaar
– Heeft een uitgesproken interesse in architectuur en stedenbouw
– Heeft uitstekende schrijfvaardigheden
– Heeft een uitstekende beheersing van zowel Nederlands als Engels en eventueel nog een andere vreemde taal (bijvoorbeeld Duits, Frans of Chinees)
– Heeft goede kennis van Adobe Creative Cloud
– Is proactief en beschikt over goede communicatieve vaardigheden

Wat wij bieden:
– Een afwisselende functie voor een starter in een groeiend architectenbureau
– Een passend startsalaris
– Een werkplek in een leuk kantoor in het centrum van Rotterdam
– Startdatum is overleg, maar bij voorkeur op de korte termijn

Interesse? Solliciteer met je cv en motivatie door een mail te sturen naar work@barcodearchitects.com.

Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Juliet den Oudendammer, Business Development Manager via pr@barcodearchitects.com.

Meer informatie / More information