Creatieve Stedenbouwkundig

Rijnboutt zoekt een:

Creatieve Stedenbouwkundige (32-40u p/wk, Amsterdam)

Loop je over van de creatieve ideeën en wil je met jouw ontwerptalent oprecht een positieve impact hebben op de kwaliteit en duurzaamheid van onze leefomgeving? Kun je niet wachten om jouw visie los te laten op complexe stedelijke opgaven? Kun je deze opgaven ook vertalen en verbeelden in sterke concepten en heldere en haalbare ontwerpen? Ben je daarnaast nooit uitgeleerd en heb je grootse plannen voor je toekomstige carrière? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Het team:
Je komt terecht in een divers en multidisciplinair samengesteld team. Je werkt samen met getalenteerde stedenbouwkundigen, landschapsarchitecten, architecten, technisch ontwerpers en specialisten op het gebied van erfgoed en duurzaamheid aan ons gemeenschappelijk doel: de stad beter maken dan ze was.

Je werkzaamheden:
Verdichting, klimaatbestendigheid, biodiversiteit, veranderende mobiliteit, maar ook thema’s als diversiteit en inclusiviteit in de stad zijn o.a. de vraagstukken waaraan je gaat werken bij Rijnboutt. Veel van onze projecten zijn transformaties in (binnen-)stedelijk gebied. Als stedenbouwkundige schakel je efficiënt tussen wisselende projectteams en werk je aan verschillende opgaven. Je draagt bij aan strategische visies en stedenbouwkundige plannen, vaak inclusief de inrichting van de (openbare) buitenruimte. Je doet ruimtelijk en programmatisch onderzoek, maakt analyses, visies en ontwerpvoorstellen. Je werkt plannen op diverse schaalniveaus uit, met de nodige kennis van maatvoering en gebouwtypologieën. Je weet dit ook helder en aantrekkelijk in beeld te brengen. Je bereidt overleggen voor en maakt overtuigende presentaties en neemt hier (deels) zelfstandig aan deel.

Wat we van je vragen:

  • Een voltooide academische opleiding Stedenbouwkunde (TU/AvB of gelijkwaardig);
  • 3 tot 5 jaar relevante werkervaring bij een toonaangevend bureau en/of grote gemeente;
  • Sociale, communicatieve en presentatievaardigheden;
  • Goede mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse taal;
  • Beheersing van Vectorworks 2D en 3D (of bereid dit te leren), Adobe, Office-pakket;
  • Een open blik op de wereld en brede interesse in maatschappelijke thema’s.

Wat we je bieden:
Samen met 90 collega’s uit 18 verschillende culturen kom je te werken in een prachtig gebouw in de Amsterdamse Houthavens, met uitzicht over het IJ. Daar heb je een eigen werkplek en kun je ook gebruik maken van stilteplekken en ontmoetingsplekken. We starten de week gezamenlijk met een bureauoverleg. De laatste inzichten, werkmethodieken, technologieën en ambachtelijke hoogstandjes delen we met elkaar tijdens de Rijnboutt Academy.

Elkaar inspireren, motiveren en respecteren staat bij ons voorop. Ook vinden we jouw ontwikkeling, in je functie en op persoonlijk vlak, erg belangrijk. Met een persoonlijk opleidingsbudget kun je je kennis en vaardigheden voortdurend verder ontwikkelen. En via Rijnboutt Jong (ons tweejarig intern opleidingsprogramma voor juniors en mediors) kun je bij ons een vliegende start maken in je carrière en snel doorgroeien binnen het bureau.

Onze arbeidsvoorwaarden zijn conform de architecten cao en je ontvangt reiskostenvergoeding. Een deel van de tijd thuiswerken behoort tot de mogelijkheden. In eerste instantie bieden we je een contract voor bepaalde tijd, dat bij wederzijds welbevinden kan worden omgezet in een vaste aanstelling als jij bij ons helemaal op je plek bent.

Enthousiast geworden over ons bureau?
Solliciteer dan nu via : https://jobs.rijnboutt.nl/creatieve-stedenbouwkundige-32-40u-p-wk-amsterdam/nl
We ontvangen graag een CV, je motivatie en een portfolio. Heb je nog vragen? Bel dan met Rowan Rijsdijk via 020 530 48 10. Je kunt natuurlijk ook kijken op www.rijnboutt.nl voor meer informatie over het bureau en onze projecten. Door te solliciteren ga je akkoord met het bewaren van je persoonsgegevens.

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie / More information