Junior architect / ruimtelijk ontwerper

Namelok zoekt een:

Namelok is een op onderzoek gebaseerde, reflectieve ontwerppraktijk. We vormen een team van multidisciplinaire ontwerpers met achtergronden in architectuur, interieurontwerp, branding, textiel, grafisch ontwerp en digitale media. We werken aan gebouwen, interieurs en plekken voor de particuliere, publieke en commerciƫle sector. Onze opdrachtgevers zijn ruimdenkend, verantwoordelijk en gedurfd.

Namelok zoekt een architectonisch ontwerper die zowel zelfstandig als in teamverband goed kan werken en houdt van afwisselend werk. Daarnaast hechten wij aan een open houding naar multidisciplinair(e) ontwerp(processen), sterke ontwerpvaardigheden, conceptueel denkvermogen en bouwkundige kennis. Wij zoeken mensen met de volgende kwalificaties:

  • Afgestudeerd aan een TU Architectuur / afgestudeerd (of aan het eind van hun studie) aan een Academie van Bouwkunst;
  • Aantoonbare ervaring met architectonische ontwerpprocessen;
  • Vaardigheid in Adobe en AutoCAD;
  • Beheersing van de Nederlandse taal.

Bij Namelok bieden we de ruimte om jezelf te ontwikkelen, bijvoorbeeld door zelfgekozen onderwerpen te onderzoeken. We werken samen in een klein, divers en gemotiveerd team, waarin iedereen betrokken wordt bij het hele ontwerpproces. Wij staan open voor een contract op tijdelijke basis of een overeenkomst op freelancebasis. Het is een functie voor 32 tot 40 uur per week.

Ben je geĆÆnteresseerd, stuur dan uiterlijk 4 oktober 2021 een motivatie, cv en portfolio naar wiegert@namelok.eu.