Junior Architect

Thomas Architecten zoekt een:

Ben jij onze nieuwe junior architect? Wij missen nog iemand in ons team… Misschien wel jou!
Wil jij bij ’n dynamisch Bosch bureau veel leren, jezelf verder ontwikkelen en je kennis, talent en ervaring delen, dan ben jij wellicht onze nieuwe junior architect!

Wij werken in een open werkomgeving met een team van 6 gedreven architecten en interieurarchitecten aan diverse en uitdagende projecten; van het verduurzamen van een bestaande school tot de nieuwbouw van een bedrijfspand van 24.000 m2 en van een grondige renovatie van een gemeentekantoor tot de realisatie van een compleet wooncomplex. Dat maakt ons werk zo leuk, veelzijdig, creatief en alles wordt tot in de puntjes uitgewerkt. Daar worden wij blij van!

Als junior architect kom je terecht in een hecht en enthousiast team. Wij geloven in ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en je krijgt veel vrijheid en verantwoordelijkheid om de functie optimaal in te vullen. Binnen ons team word je actief meegenomen in alle fases van het ontwerp. Doordat je al in een vroeg stadium meedenkt zorgen we gezamenlijk voor het optimale resultaat!

Wij zoeken iemand met een afgeronde WO opleiding (bouwkunde) die zowel zelfstandig als in teamverband goed kan werken, op alle niveaus mee wil denken en houdt van afwisselend werk. Je beschikt over een conceptueel denkniveau en analytische vaardigheden. Je spreekt uitstekend Nederlands en je bent bekend met het werken met Revit, Sketch-Up en hebt ervaring met het werken in Indesign/Photoshop. Je werkt ordelijk en systematisch en bent gewend om op één dag te schakelen tussen meerdere opdrachten. Ook het verder uitwerken van een ontwerp pak je met veel plezier op. Wij bieden een salaris gebaseerd op kennis en ervaring volgens de cao voor architectenbureaus.

Pas jij in bovenstaande omschrijving en zie jij jezelf wel als junior architect bij ons aan de slag gaan? Ben je fulltime beschikbaar? Twijfel dan niet langer en neem contact met ons op om te kijken of we samen met jou toffe projecten kunnen gaan realiseren!

Stuur je CV en motivatiebrief (met eventueel je portfolio) naar info@thomasarchitecten.nl.
Meer info over ons bureau is te vinden op www.thomasarchitecten.nl

We zoeken een junior architect die goed is in communicatie, dus recruiters zijn niet nodig. Daarnaast wordt acquisitie naar aanleiding van deze vacature niet op prijs gesteld.