PR & Business Development medewerker

Johan De Wachter Architecten zoekt een:

Johan de Wachter Architecten (JDWA) is een ontwerpbureau voor architectuur en complexe projecten in de bestaande stad. Wij zijn gevestigd in het centrum van Rotterdam en zoeken een PR & Business Development medewerker. Kom jij ons team versterken?

De werkzaamheden
In deze afwisselende functie ondersteun je onze architecten in tendertrajecten. Daarnaast schrijf en edit je teksten voor de tenders, voor de website en creëer je content voor social media. Creatief schrijven is jou dus op het lijf geschreven! Daarnaast bestaan jouw werkzaamheden uit het updaten van portfolio’s en help je jouw collega’s met diverse pr-werkzaamheden.

Als ideale kandidaat:

  • heb je enige ervaring als PR & Business Development medewerker
  • heb je interesse in architectuur en stedenbouw;
  • kan jij jouw creativiteit kwijt in teksten en social media content;
  • heb je een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
  • ben je enthousiast en werk je goed in teamverband.

Omdat de functie uit diverse werkzaamheden bestaat, is het belangrijk dat je goed kunt schakelen. Belangrijke eigenschappen voor deze functie zijn: creativiteit, proactief, oog voor detail, multi-tasker, gemotiveerd, nauwkeurig en collegiaal.

Wij bieden:

  • een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
  • een afwisselende baan, waarbij je nauw samenwerkt met verschillende collega’s;
  • een internationale werkomgeving;
  • aandacht voor persoonlijke groei en ontwikkeling;

Wie zijn wij?
Johan de Wachter Architecten is een architectenbureau, gevestigd in hartje Rotterdam. Onze projecten zijn interessant en gevarieerd met een op onderzoek gebaseerde aanpak, passend in de lokale context. Ontwerpen met en voor de bewoners van de wijken is een aspect van ons werk. Generieke concepten en standaard typologieën worden nooit direct toegepast, maar veranderen afhankelijk van de context van een project. Variërend van kleine tot grote schaal en van een heldere opdracht tot multidisciplinaire teamprojecten.

JDWA biedt een internationale werkomgeving en verwacht van iedereen een inhoudelijke bijdrage aan de projecten waaraan we werken. Wij koesteren een hoog werkmoraal en hebben een grote toewijding om ons beroep te gebruiken om een betere wereld te creëren.
Interesse?
Solliciteer met jouw cv en motivatie door een mail te sturen naar patricia@jdwa.nl. Vermeld in het onderwerp van jouw mail: “sollicitatie PR & Business Development medewerker”.

Meer informatie / More information