Projectleider interieur

Inbo zoekt een:

Voor ons interieur team zijn wij op zoek naar een energieke en ervaren projectleider.

Wij zoeken een energieke en ervaren projectleider die met ons samen wil werken aan het realiseren van bijzondere, gezonde en vooral prettig leefbare gebouwen. De bewoners en gebruikers die in deze gebouwen gaan wonen, werken en leven staan voor ons altijd centraal. Gebouwen met Social Impact. De circulaire economie speelt een steeds belangrijkere rol in de keuzes die we maken in onze projecten en onze bedrijfsvoering. Daarbij zoeken we de samenwerking met andere partijen.

Wat ga je doen?
Als schakel tussen de architect en uitvoerende partijen maak jij plannen scherper, haalbaar en uitvoerbaar. Jij zet je bouwtechnische kennis, vakmanschap, gevoel voor esthetiek en gezond verstand in om een diversiteit aan interieurprojecten te leiden en richting te geven. De projecten waaraan je gaat werken zijn verschillend van werkplekconcepten tot complexe R&D omgevingen en van onderwijsprojecten tot een overheidsopgaven. Hierbij zorg jij voor overzicht, je wilt het beste resultaat en kijkt kritisch naar wat er de deur uit gaat. En je stimuleert anderen hetzelfde te doen. Je bent nieuwsgierig en brengt energie en enthousiasme in het team.

In jouw projecten ben je de spin in het web. Voor opdrachtgevers de rots in de branding. Je bent voorbereid en komt afspraken na. Met jouw bouwkundige kennis én inzicht in het ontwerp- en bouwproces dwing je respect af. Je coördineert intern het projectteam om samen tot het gewenste resultaat te komen. Kortom, je brengt rust. Daarnaast ben je in staat te schakelen tussen meerdere projecten tegelijk. Met creativiteit en daadkracht creëer je nieuwe kansen en bedenk je voor elk probleem een oplossing. Daarmee lever je in alle fasen van een project toegevoegde waarde. Je doet je werk met plezier en dat straal je uit.

Daarnaast ben je in staat jouw projecten financieel te monitoren. Zijn de bestedingen in lijn met de verwachtingen of dient er bijgesteld te worden? Kunnen onderdelen gefactureerd worden? Je kunt werkzaamheden die buiten de offerte vallen herkennen en daarover het gesprek voeren met de opdrachtgever. Periodiek informeer je, samen met de andere projectleiders, de financiële stand van projecten aan de projectverantwoordelijke.

Wie ben je en wat neem je mee?

  • Je hebt een afgeronde bouwkunde opleiding (HBO).
  • Je hebt 3 tot 5 jaar ervaring als projectleider.
  • Je hebt ervaring met werken aan meerdere grote projecten tegelijkertijd. Met jouw coördinerende kwaliteiten weet je rust en structuur te brengen.
  • Je bent bekend met de nieuwste technieken en software (BIM, Revit, Dynamo, Solibri en VR) en krijgt de ruimte jezelf hier verder in te ontwikkelen.
  • Je bent nieuwsgierig en ambitieus.
  • Je bent communicatief vaardig en ondernemend.
  • Je hebt een oplossingsgerichte benadering en houdt van aanpakken.

Wat bieden we je?
Een functie voor 32-40 uur per week met ruimte om jezelf verder te ontwikkelen in uiteenlopende projecten en de InboAcademie. Werken en leren doe je natuurlijk niet alleen, maar in een leuk team van architecten en bouwkundigen. We bieden flexibiliteit in waar en wanneer je werkt, met Amsterdam als vaste uitvalsbasis en conform de CAO voor architectenbureaus.

Inbo’ers krijgen de vrijheid, het vertrouwen en de verantwoordelijkheid om te ondernemen en zoveel mogelijk te doen waar ze goed in zijn. We geven veel ruimte aan talentontwikkeling. Even belangrijk is dat we binnen Inbo leren van elkaar (InboCafé, werkbezoeken en intervisie). Bezoek onze site om een indruk van ons werk te krijgen, www.inbo.com.

Wie zijn wij?
Wij zijn Inbo, een bureau voor interieur, architectuur, bouwkunde en urban strategy. Met 5 vestigingen en meer dan 230 creatieve medewerkers maken we in verschillende teams onze dagelijkse leefomgeving mooier en beter. Ons werk verbindt mensen met elkaar en met hun omgeving. Zo maken we een positieve sociale impact. Samenwerking leidt tot de kwaliteit van ons werk en is de sleutel van ons succes.

Ons kantoor in Amsterdam is een bedrijvige en inspirerende plek. Deze locatie is de uitvalsbasis van 2 architectengroepen, een interieurgroep, een engineeringsgroep en een groep Urban Strategy (advies, planologie en stedenbouw). Kortom, alle expertise van Stoel tot Stad is aanwezig onder 1 dak. Er is ruimte voor concentratie, inspiratie, overleg en samenwerken. Een fijne plek om (samen) te werken.

Interesse?
Wil jij graag werken bij een bureau dat mooie en relevante projecten maakt, met leuke collega’s en veel mogelijkheden voor je persoonlijke ontwikkeling?

Meer informatie / More information