BIM manager

GROOSMAN architecten zoekt een:

GROOSMAN bimt sinds 2008 en heeft een hoogwaardig BIM-niveau dat goed aansluit op de wens van opdrachtgevers, bouwers en mee modellerende partijen. Wij willen ons BIM-management versterken en zijn op zoek naar een BIM-manager.

Een BIM manager die managet, ontwikkelt, structureert, implementeert en monitort!

Naast het BIM managen heb je ook een ondersteunende rol in alles wat met BIM en GROOSMAN heeft te maken. Zowel in het ontwerp als in de technische uitwerking. Jij volgt de ontwikkelingen, implementeert en instrueert collega’s. Je achtergrond is bouwkundig, dus mee modelleren gaat je goed af. Je doet dit niet alleen, maar met een team van deskundige ervaren BIM-ontwerpers en -modelleurs.

Je hebt uitgebreide kennis en kunde van Revit en clashprogrammatuur als Solibri en Navisworks, Je bent bekend met de werking, implementatie en mogelijkheden van Dynamo.

Kortom BIM stroomt door jouw aderen!

En wie zijn wij dan? GROOSMAN is Rotterdams, nuchter, we houden van een open en eerlijke bedrijfsvoering. Wij zijn het meest integraal denkend en acterend architectenbureau van Nederland. Wij “wonen” in hartje stad, dus heel goed bereikbaar met het OV. Naast gedrevenheid werken we met plezier, met oog voor elkaar en voor elkaars talenten en creëren we samen kansen om door te kunnen ontwikkelen. Samenwerken, een top werksfeer, elkaar versterken, de randjes opzoeken en er vaak goed overheen gaan past bij ons. Het stelt ons in staat om onze mooie ambities te realiseren en onze mensen te laten groeien.

Om een goede balans te vinden tussen werken en vrije tijd hebben, hebben wij met het thuiswerken efficiëntie gevonden om meer tijd te hebben voor zowel GROOSMAN als voor jezelf, ook na Corona willen wij 50%  thuis blijven werken.

Wij hebben zin om jou te verwelkomen, ben je minimaal 4 dagen per week beschikbaar en ben je HBO/ WO geschoold? Kom dan ons team versterken!

Stuur een email met je CV. portfolio en korte pitch over jezelf en jouw drive om bij GROOSMAN te willen werken naar; vacature@GROOSMAN.com

Quote Jeffrey Kop, bouwkundig modelleur bij GROOSMAN:
’Eenmaal de GROOSMAN cultuur gewend, wil je deze nooit meer kwijt’’

Meer informatie / More information