Landschapsarchitect

IAA Architecten zoekt een:

IAA Architecten zoekt een (ervaren) landschapsarchitect. Wordt jij er enthousiast van om samen met architecten en stedenbouwkundigen aan zowel concrete uitvoeringsplannen als strategische toekomstvisies te werken? Hou je er van om bruggen te slaan tussen verschillende (ontwerp)disciplines, sta je voor je zaak en heb je een sterke visie op de toekomst van het vak? Dan zoeken wij jou!

Wat hebben wij te bieden?
IAA Architecten werkt aan een breed scala van opdrachten waarvan zorg en onderwijs twee belangrijke pijlers binnen het bureau zijn. Wij staan voor een integrale aanpak waar alle disciplines binnen het bureau samenkomen om het juiste antwoord voor onze opdrachtgever te formuleren. Samen met jou onderzoeken we graag de toekomstige opgaven voor vitale binnensteden, klimaatadaptatie en de zorgomgeving van de toekomst. Maar we besteden dagelijks ook veel tijd aan concrete uitvoeringsprojecten voor zorgterreinen, pleinen, parken en publieke gebouwen. En we verrichten onderzoek naar de rol en waarde van landschap in de (stedelijke) omgeving. Wij bieden je dus een uitdagende baan binnen een multidisciplinaire organisatie waarin je concreet impact kan maken in het hier en nu. Maar we zijn ook zeker nieuwsgierig naar jouw visie op de toekomst en waar jij graag accenten zou willen leggen binnen onze organisatie.

Daarvoor bieden we je uitstekende arbeidsvoorwaarden (conform CAO), flexibele werktijden, de mogelijkheid om deels thuis te werken en een fijne werkomgeving in ons nieuwe kantoor in de Melkhal te Enschede. Een door onszelf geïnitieerd herontwikkelingsproject waar we graag met jou een volgende stap vooruit willen zetten. Daarom vinden we het belangrijk dat je naast je vaardigheden als ontwerper ook goed kunt samenwerken, initiatief toont en kansen in de markt opzoekt om samen verder te komen.

Onze ideale kandidaat:

  • heeft een master in Landschapsarchitectuur (Wageningen UR / Academie van Bouwkunst of gelijkwaardig)
  • beschikt over goede ontwerpvaardigheden en sterk conceptueel denkniveau
  • kan projecten leiden en teamleden aansturen met een open houding
  • ziet kansen in de markt en onderhoud goed contacten met opdrachtgevers
  • werkt graag vakoverstijgend samen met andere disciplines zowel intern als extern
  • beschikt over kennis van materialisering, detaillering en heeft ervaring in de uitvoering van projecte
  • voelt zich fijn bij flexibele werktijden, is zelfstandig en haalt afgesproken deadlines
  • heeft kennis van relevante software (Adobe, Q-Gis, Vectorworks, Sketchup)Herken je jezelf (grotendeels) in dit profiel en kunnen we iets voor elkaar betekenen? Mail dan je motivatiebrief met beknopt portfolio (max. 10 Mb) naar: Tanja Schotman-Slot, t.slot@iaa-architecten.nl.

Bel je toch liever eerst even of heb je vragen over de functie? Neem dan contact op met Theo de Bruijn, 053-4804444 / t.debruijn@iaa-architecten.nl

Meer informatie / More information