Medior Ontwerper Stedenbouw

Gemeente Rotterdam zoekt een:

Rotterdam staat de komende jaren voor een flinke opgave: we verdichten, verduurzamen en vergroenen de stad in hoog tempo. In Stadswijken Noord spelen deze opgaven op diverse schaalniveaus, van kleine bouwopgaven op kavelniveau tot het opstellen van gebiedsvisies. En in uiteenlopende gebiedstypen, van zorgvuldige interventies in het vooroorlogs weefsel tot radicale transformaties van monofunctionele kantorenparken. Concrete projecten binnen Kralingen-Crooswijk waaraan gewerkt worden zijn Nieuw Kralingen, het van Meekerengebied in Oud Crooswijk en Excelsior en Brainpark. Ter ondersteuning van het huidige team ontwerpers in Kralingen-Crooswijk, zoeken we een ambitieuze en getalenteerde medior stedenbouwkundige.

Wat houdt het dan in?
Je komt te werken op de afdeling Ruimtelijk Ontwerp en Advies (ROA). Wij zijn een afdeling met ruim 140 collega’s, voornamelijk landschapsarchitecten en stedenbouwkundigen. We werken gebiedsgericht. Dit betekent dat je werkt aan een bepaald deel van de stad, dat je op den duur kent als je broekzak.

We koppelen je aan een ervaren stedenbouwkundige, met wie je de projecten en de taken in jouw deelgebied van de stad verdeelt. Samen trekken jullie op om bijvoorbeeld visies op te stellen, masterplannen of een nota van uitgangspunten te maken of een tender uit te zetten. Afhankelijk van je ervaring, kan je snel ook zelfstandig kleinere projecten doen. Ons doel is om je op verschillende schaalniveaus te laten werken.

Jouw profiel

  • Je hebt een relevante wo-opleiding afgerond (bijvoorbeeld Stedenbouw aan de TU Delft of Academie van Bouwkunst).
  • Je hebt minimaal 3 jaar relevante werkervaring, bijvoorbeeld opgedaan bij een commercieel bureau, andere gemeente of provincie.
  • Je bent een topontwerper met uitstekende visuele verbeeldingskracht en analytisch vermogen.
  • Je bent in staat, met gevoel voor de context, nieuwe ruimtelijke opgaven in de bestaande stad in te passen.
  • Je brengt jouw ideeën en ontwerpen met plezier over op anderen en wilt graag verder leren en ontwikkelen.
  • Sketch-up en het Adobepakket kennen geen geheimen voor je.
  • This position requires a fluent understanding of the Dutch language, spoken and written.

Ons aanbod
Een salaris van maximaal € 4.494,- bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek.
Liever 32 uur aan de slag? Ook dat is mogelijk.
Een mooie mix van werken op locatie, in de stad of vanuit huis. Waarbij het uitgangspunt niet kantoor is, maar de plek waar jij jouw werk het beste kunt doen.
Thuiswerkfaciliteiten, zodat jij ook thuis of onderweg je werk goed kunt doen.
Een fijne werk-privébalans in de vorm van flexibele werktijden en de mogelijkheid om thuis te werken.
Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals ruime opleidingsmogelijkheden, een ABP-keuzepensioen, uitstekende verlofregelingen (zo’n 5 weken basisverlof en de mogelijkheid om extra uren op te bouwen) en een individueel keuzebudget dat je kunt inzetten voor bijvoorbeeld een sportschoolabonnement of een nieuwe fiets.
Een contract voor twee jaar met daarna uitzicht op verlenging of een vast contract.

Voor meer informatie zie de vacature op onze website: https://www.werkenvoorrotterdam.nl/vacatures/medior-ontwerper-stedenbouw-11488

Meer informatie / More information