Interieurarchitect

MAAQ building identity zoekt een:

Ben jij op zoek naar een job waarin een ontwerp niet alleen een tekening of artist impressie blijft maar ook voor je neus wordt geproduceerd? MAAQ beschikt over een eigen werkplaats waar de ontwerpen worden vertaald naar het fysieke resultaat. Dit geeft mooie uitdagingen en een extra lading aan het creatieve proces. Wij zijn gespecialiseerd in het opwaarderen van de identiteit van gebouwen op het gebied van wonen, werken en winkelen. Wij creëren en realiseren een totaal beleving van interieur en exterieur tot en met logo/ huisstijl en bewegwijzering. Kortom, wij hebben een super uitdagende job voor jou!

Ben jij deze betrokken, taakvolwassen, zelfstandig werkende Interieur architect met gevoel voor vormgeving en techniek en beheers je Sketch-up gekoppeld aan Render-software ( voorkeur LUMION) | Autocad of Rhino en In-design? Lees dan snel verder.

WIE IS MAAQ building identity

Ontwerpen, begeleiden en bouwen van Turn-key projecten, dat is de kern van de diensten van MAAQ en dat alles onder één dak. Op basis van de eisen en wensen van de klant doen wij volledige renovaties, upgrades van het exterieur, interieur plannen en bewegwijzering projecten binnen de vastgoed branche. Zo hebben wij bijvoorbeeld gewerkt aan Holland Casino Rotterdam/ Amsterdam/ Utrecht, de Jack Daniels lounge in de Ziggodome, de lobby van Endemol en de bouw van het nieuwe restaurant “the Millèn’’ in het Marriott hotel in Rotterdam (voor een goed beeld kun je even op onze website kijken).

WAT GA JE DOEN

We streven met ons team naar het leveren van kwaliteit en hechten veel waarde aan het opbouwen van langdurige klantrelaties. De projecten die de ontwerp afdeling passeren zijn uiterst breed georiënteerd. De variatie zorgt voor een inspirerende afwisseling. Ons professionele team is toegankelijk, er wordt heel hard gewerkt maar we hechten ook veel waarde aan een informele werksfeer. Als interieurarchitect werk je zowel zelfstandig als in teamverband aan projecten vanaf concept tot en met de bestekfase. Je bent een sparringpartner die met passie voor vormgeving ideeën kan aandragen in de ontwerp en voorbereidende fase van projecten, zowel grafisch als architectonisch. Je hebt schriftelijk en mondeling contact met externe partijen en bent onderdeel van de voorbereidende werkzaamheden.

JIJ BENT IEMAND DIE
· Niet verlegen zit om inspiratie en bruist van de ideeën;
· Technische kennis en inzicht in het bouwproces heeft;
· Kritisch, pro- actief en flexibel is;
· Een teamspeler en stressbestendig is;
· Goede sociale & contactuele vaardigheden heeft;
· Een afgeronde HBO opleiding heeft in de richting interieur architectuur;
· Minimaal 5 jaar ervaring heeft in een soortgelijke functie;
· Uitstekende beheersing van Sketchup, (Lumion) AutoCad, Indesign en MS Office;
· Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
· Je bent bij voorkeur woonachtig in de Randstad.

WAT BIEDEN WIJ

· Een afwisselende rol waarin je veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgt;
· 15 professionele en gemotiveerde collega’s die bijdragen aan jouw succes en ontwikkeling;
· Prima arbeidsvoorwaarden w.o. een reiskosten- en pensioenregeling;
· een aanstelling voor 32 uur per week.

Ben jij na het lezen van deze advertentie enthousiast geworden? Reageer dan direct met een korte motivatie, CV en portfolio.. Tevens verwijzen wij naar onze website voor verdere informatie over ons bedrijf.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
Parttime uren: 32 per week
Soort dienstverband: Parttime, Onbepaalde tijd
Salaris: €3.000,00 – €4.000,00 per maand

Meer informatie / More information