senior interieurarchitect

architectenbureau cepezed zoekt een:

Door de unieke functie van een interieurbureau binnen een architectenbureau maakt cepezedinterieur uiteenlopende ontwerpen met een eigen visie. Kom jij ons uitdagen met een frisse blik en out of the box ideeën?

cepezedinterieur ontwerpt de binnenwereld van gebouwen. Of die nu van cepezed zijn of van een andere architect. Met een groot invoelend vermogen, een analytische conceptuele aanpak en een hoog niveau van esthetische en technische uit- en afwerking. Onze ontwerpen worden gevoed door het cepezed-DNA, maar hebben een duidelijke eigen ontwerpvisie.

We hebben een integrale benadering die de kansen en kwaliteiten van gebouwen samenbrengt met de identiteit en behoeften van de opdrachtgever en gebruikers. Esthetiek, techniek en afwerking zijn hierin onderdeel van een totaalconcept. Met veel ruimte voor ambiance en een minimum aan visuele ruis. Kenmerken van ons handschrift zijn: zowel hedendaags als tijdloos en zowel functioneel als decoratief.

Omdat wij steeds meer en steeds grotere opdrachten krijgen, zoeken wij aanvulling op ons team. De focus van jouw functie ligt op de conceptuele fase van het ontwerp; jij creëert vanuit het niets een beleving die de verwachting van de opdrachtgever overstijgt.

Wij zoeken iemand met:

 • Een afgeronde opleiding aan de Kunstacademie, Hoge School voor de Kunsten, masterdiploma of TU, met specialisatie interieur;
 • Minimaal 10 jaar ervaring als projectinterieurarchitect op dit niveau en een scala aan gerealiseerde projecten, vergelijkbaar met de portefeuille van cepezedinterieur;
 • Ervaring heeft met werken in een team en aansturen van collega’s, maar die ook dienstbaar is en bereid om binnen de structuur van het bedrijf te werken;
 • De ambitie zich voor langere tijd aan het bureau verbinden en die wil meegroeien met de organisatie;
 • Conceptuele, technische en analytische ontwerpkwaliteiten, zoals: het vertalen van pve’s, toetsing aan ARBO eisen, materiaalkennis, onderzoek naar nieuwe duurzame, innovatieve materialen;
 • Ervaring in het aanleveren van input voor offertes (honorarium), kostenramingen, planning en de procesorganisatie;
 • Goede communicatieve vaardigheden, zowel intern als extern. Je kunt bijvoorbeeld zelfstandig projectpresentaties geven.

Wij bieden:

 • Werken aan prestigieuze projecten, van initiatief tot oplevering;
 • Samenwerking met gerenommeerde partners en opdrachtgevers;
 • Een resultaatgerichte werksfeer, waarin ook ruimte is voor gezelligheid;
 • Een salaris op basis van kennis, ervaring en de architecten-CAO;
 • Een werkweek van 32 – 40 uur;
 • Een prachtige, daglichtrijke werkplek in een door onszelf herontwikkeld historisch pand in hartje Delft, dichtbij het station.

Jouw sparringpartner binnen cepezed is Det van Oers. Det is het creatieve hart van cepezedinterieur. In 2013 was zij een drijvende kracht achter het ontstaan van cepezedinterieur en nog steeds is zij degene die, samen met haar collega’s, op een inspirerende en motiverende manier tot het beste ontwerp voor haar opdrachtgevers komt. In haar werk combineert Det een groot empathisch en intuïtief vermogen met een analytische en methodische inslag. Haar natuurlijke modus is een stijlvol en ingetogen ontwerp, met hier en daar een kleine uitspatting.

Heb je interesse in deze vacature? Stuur dan je cv, portfolio en motivatiebrief naar sollicitaties@cepezed.nl!

Meer informatie / More information