Stagiair bouwkunde / project management

Graziosi Progetti zoekt een:

Graziosi Progetti heeft plek voor een enthousiaste stagiair die wil leren om (interieur)ontwerpen te realiseren! Je helpt met de engineering van een ontwerp samen met het team en uitvoerende partijen zoals aannemers en interieurbouwers. Daarnaast is de afstemming met verschillende betrokkenen een belangrijk onderdeel van het werk, en uiteraard leer je beter de kostenkant van een project te begrijpen. Ben jij op zoek naar een dergelijke stage en ben jij student met affiniteit voor architectuur hbo of wo? Laat dan snel iets van je horen!

Even kort iets over ons
Graziosi Progetti is een Haags creatief bureau dat gespecialiseerd is in architectuur en interieur. Wij leveren op maat gemaakte ontwerpen voor zowel het zakelijke als het particuliere top- en middensegment van de markt. Zo transformeren we winkels, kantoorpanden en particuliere woningen, waarbij we naast het interieur ook regelmatig het exterieur onder handen nemen. We stemmen onze ontwerpen persoonlijk af op de identiteit van de opdrachtgever en gieten er een tikkeltje van onze eigenzinnigheid bij ;-).

Wie ben jij?
Je staat te popelen om ervaring op te doen in de wereld van architectuur en interieurarchitectuur. Je wilt deze wereld van binnen en buiten leren kennen en al jouw vragen over de disciplines kunnen stellen. En uiteraard ben je nieuwsgierig en wil je in korte tijd veel leren over onze diverse en inspirerende projecten.

Gewenst profiel
Voldoe jij aan de volgende eigenschappen/vaardigheden? Neem dan contact met ons op!
· student bouwkunde of (inter)architectuur (hbo of wo);
· vaardig met Vectorworks (2D) en Sketchup (3D) is een pre;
· beheersing van Photoshop, Indesign en Illustrator is een pre;
· wegens de aard van de werkzaamheden is beheersing van de Nederlandse taal een vereiste.

Solliciteren
Graziosi Progetti is makkelijk te bereiken vanaf Den Haag Centraal en we zijn gevestigd in het prachtige rijksmonument Nirwana. Je komt te werken in een klein team met directe lijnen en je krijgt volop de mogelijk te om veel te leren over architectuur en interieur. Tijdens jouw stageperiode bieden wij een marktconforme stagevergoeding. Reiskosten worden niet vergoed.

Herken jij jezelf in het bovenstaande profiel en wil je zo snel mogelijk aan de slag? E-mail dan je cv, portfolio en korte motivatie naar: laurens@graziosi-progetti.nl
Ps: Deze plek is alleen beschikbaar voor studenten en niet (pas) afgestudeerden / werkzoekenden.