junior interieurarchitect

Hollandse Nieuwe zoekt een:

Wij zijn Hollandse Nieuwe. In ons nieuwe duurzame pand in Diemen werken wij met een enthousiast team van architecten, interieurarchitecten, ontwerpers en techneuten aan bijzondere opdrachten voor nationale als internationale opdrachtgevers. Er heerst bij ons een informele cultuur met uiteraard leuke collega’s, verder hebben wij op vrijdag de VrijMiBo en houden wij van tafeltennis en fussball games.

De projecten waar wij aan werken betreffen revitalisaties, renovaties, uitbreidingen met nieuwbouw van werk- en leeromgevingen waar duurzaamheid en gebruikerservaring centraal staan.

Kijk jij uit naar het werken bij een een groeiend creatief bureau? En voel jij je thuis in een rol waarin je proactief verantwoording neemt voor alle fasen van een ontwerptraject?
Herken jij je in onze kernwaarden; enthousiasme, nieuwsgierigheid en onbevangenheid?
Ben jij een vrolijk en open persoon, stressbestendig en vraag je hulp als je dat nodig hebt?
Heb je relevante competenties zoals; creativiteit, conceptmatig denkniveau, goed ontwerpend vermogen, samenwerken, zelfdiscipline, vakkundigheid, nieuwsgierigheid, nauwkeurigheid, duurzaamheid en technisch inzicht en ben je communicatief vaardig?
Verder beschikt je over brede software-skills, spreek je vloeiend Nederlands en Engels en ben je ambitieus om jezelf (verder) te ontwikkelen op schaal van interieur zowel als exterieur. Dan kan jij onderdeel worden van ons team.

Wij bieden een fulltime positie, salaris conform de richtlijnen van de SFA.
Wij gaan graag met jou in gesprek over de precieze invulling van de functie. Stuur je motivatie, portfolio en CV naar info@hollandse-nieuwe.com t.a.v. Geoffrey Timmer.

Meer informatie / More information