ontwerpend modelleur!

GROOSMAN architecten zoekt een:

Wij zoeken een ontwerpend modelleur die passie voor architectuur en de uitwerking hiervan in het bloed heeft zitten. De ontwerpen werk je, in een team, uit in BIM van schets tot in het detail. BIM zet je in als ontwerptool en je bent nieuwsgierig naar de inzet van Dynamo en parametrisch ontwerpen. Samen met jou gaan we hierin door ontwikkelen.

En wie zijn wij dan? GROOSMAN is Rotterdams, nuchter, gedreven, het meest integraal denkend en acterend architectenbureau van Nederland. Naast de gedrevenheid werken we ook met plezier, met oog voor elkaar en voor elkaars talenten en kansen om door te ontwikkelen. Samenwerken, een top werksfeer, elkaar versterken, de randjes opzoeken en er vaak goed overheen past bij ons. Het stelt ons in staat onze mooie ambities te realiseren en mensen te laten groeien.

Ben je startend of ervaren? Dit is voor ons in basis minder belangrijk, pas je binnen ons team? en heb je de juiste competenties, dan kan jij ons versterken!

Heb jij er zin in, wil je min. 4 dagen per week werken (32 uur) en ben je HBO/ WO geschoold? Kom dan ons team versterken?

Stuur een email met je portfolio en motivatie/ pitch van jezelf naar vacature@GROOSMAN.com

Deze advertentie sluit; 05-11-2021

Meer informatie / More information