ontwerper

FARO architecten zoekt een:

FARO architecten bv, bna werkt met een leuk en enthousiast team van ca. 40 mensen aan een grote hoeveelheid projecten van zeer verschillend karakter. Onze projecten zijn groot, klein, landelijk, suburbaan of stedelijk, veelal woningbouw, maar ook utiliteitsbouw.

Wegens de toegenomen hoeveelheid opdrachten is er ruimte op het bureau in Lisserbroek of Arnhem voor uitbreiding. Wij zijn daarom op zoek naar een enthousiaste en kundige

Ontwerper

die ons team komt versterken voor 32 tot 40 uur per week.

Onze ideale collega heeft minimaal vijf jaar bewezen ervaring op het gebied van het ontwerpen van gebouwen en weet wat een functie als ontwerper inhoudt. We zoeken een collega die excelleert in creativiteit maar ook bekend is met de gangbare kaders en gebruiken binnen de bouw. Goed bekend zijn met Sketchup en Adobe Suite is een voorwaarde, Revit is een pré. Ervaring in de woningbouw is eveneens een pré, evenals kennis van de Nederlands taal. De minimale opleidingseis is TU of de Academie van Bouwkunst. We zoeken een extraverte collega die vakkennis heeft, initiatieven durft te nemen, slimme vragen stelt, zich collegiaal opstelt en doorpakt als dat nodig is.

Ons team kenmerkt zich door gedreven collega’s die elkaar versterken en ondersteunen om zo mooi mogelijke projecten te maken. Per project werken we in teams van ongeveer twee tot vier mensen. Het werkveld van FARO is breed en veelzijdig. Binnen het handschrift is er ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en de gelegenheid om samen met collega’s het beste uit jezelf en uit een project te halen.

Herken je je in het bovenstaande profiel? Dan ontvangen we graag je CV en een korte motivatie waarom jij dé geschikte collega bent voor ons team.

Je kunt je sollicitatie richten aan Wouter van der Stap, sollicitatie@faro.nl

Meer informatie / More information