Ontwerpstagiair(e)

WeLoveTheCity zoekt een:

WeLoveTheCity werkt aan stedelijke transformaties in 10 van de 20 grootste steden in Nederland zoals Amstelstation in Amsterdam, de Bossche Stadsdelta in ‘s-Hertogenbosch en Cromhoff in Enschede. Ook hebben we een klein internationaal portfolio in Afrika en andere Europese landen. Ontwerpend onderzoeken is onderdeel van ons werk, maar we worden er pas ├ęcht enthousiast van wanneer dat leidt tot concrete resultaten op de grond.

Als aanvulling van ons ontwerpteam zoeken we jou! Een ontwerpstagiair(e) die warm loopt om meer te weten te komen over de samenwerking tussen tussen gebiedsontwikkeling, co-creatie en ontwerp. Wanneer je een ├ęchte doener bent die niet kan wachten om de handen uit de mouwen te steken om te tekenen, ontwerpen en modellen te bouwen, dan zien we je sollicitatie met meer dan enthousiasme tegemoet!

Stuur ons je portfolio met drie projecten van je eigen hand. We zijn niet onder de indruk van grote portfolio met veel verschillende werken, maar wel van originaliteit een echte eigen hand en een kijk op een veranderende wereld en een nieuwsgierige houding.

Bezoek onze website op www.welovethecity.eu om een goed beeld te krijgen van onze projecten.

We hopen je snel te ontmoeten op ons kantoor in Rotterdam!

PS: spreek je geen Nederlands maar wel Engels? Dan knap dat je tot zo ver in deze tekst bent gekomen! Ook Engelstalige sollicitaties zien wij graag tegemoet!