BIM manager!

GROOSMAN architecten zoekt een:

Wordt jij onze BIM manager die managet, ontwikkelt, structureert, implementeert en monitort?

Naast het BIM managen heb je ook een ondersteunende rol in alles wat met BIM en GROOSMAN heeft te maken. Zowel in het ontwerp als in de technische uitwerking. Jij volgt de ontwikkelingen, implementeert en instrueert collega’s. Je achtergrond is bouwkundig, dus mee modelleren gaat je goed af. Je doet dit niet alleen, maar met een team van deskundige ervaren BIM-ontwerpers en -modelleurs.

Je hebt uitgebreide kennis en kunde van Revit en clashprogrammatuur als Solibri en Navisworks, Je bent bekend met de werking, implementatie en mogelijkheden van Dynamo.

Kortom; BIM stroomt door jouw aderen!

En wie zijn wij dan? GROOSMAN is Rotterdams, nuchter, we houden van een open en eerlijke bedrijfsvoering. Wij zijn het meest integraal denkend en acterend architectenbureau van Nederland. We “wonen” in hartje stad, dus heel goed bereikbaar met het OV. Naast gedrevenheid, werken we met plezier, met oog voor elkaar en voor elkaars talenten en creëren we samen kansen om door te kunnen ontwikkelen.
Samenwerken, een top werksfeer, elkaar versterken, de randjes opzoeken en er vaak goed overheen gaan past bij ons. Het stelt ons in staat om onze mooie ambities te realiseren en onze mensen te laten groeien. Bij GROOSMAN werk je 50% thuis en 50% op kantoor.

Wij hebben zin om jou te verwelkomen, ben je minimaal 4 dagen per week beschikbaar en ben je HBO/ WO geschoold? Kom dan ons team versterken!

Stuur een email met je CV. portfolio en korte pitch over jezelf voor 22 januari naar: vacature@GROOSMAN.com Voor meer info www.GROOSMAN.com.

Quote Jeffrey Kop, bouwkundig modelleur bij GROOSMAN:
“Eenmaal de Groosman cultuur gewend, wil je deze nooit meer kwijt’’

Meer informatie / More information