Architect (Amsterdam)

Inbo zoekt een:

Ben jij die architect die geïnteresseerd is in projecten die er echt toe doen? Van stedelijk wonen en utiliteitsgebouw tot een uniek CPO-plan? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bij Inbo ontwerp je namelijk mee aan publieke en stedelijke opgaven met bijzondere aandacht voor Social Impact en Circulariteit.

Wat kan je verwachten?
Je wordt verantwoordelijk voor het ontwerp en de uitwerking van een aantal projecten. Je bent in staat een concept en visie te vertalen in een aansprekend ontwerp. Je verbeeldt concept, visie en ontwerp helder en aantrekkelijk. Met veel energie en creativiteit inspireer je collega’s en je bent kritisch in het ontwerpproces. Je werkt in een overzichtelijk en hecht team en je doorloopt alle fases van het ontwerp samen met jouw projectteam.

Wie ben je en wat neem je mee?

Je werkt graag samen in een team
Je hebt goede conceptuele kwaliteiten
Je hebt 3 tot 5 jaar ervaring als architect
Je bent in staat om zelfstandig te ontwerpen en modelleren in Revit
Je staat ingeschreven in het architectenregister
Je vindt het leuk om aan diverse projecten te werken van gemeentehuis tot complexe woningbouw
Je kan werken in verschillende ontwerpfases van een project
Je beschikt over een goede beheersing van de Nederlands taal.
Wat bieden we je?
Een functie voor 32-40 uur per week met ruimte om jezelf verder te ontwikkelen in uiteenlopende projecten en de InboAcademie. Werken en leren doe je natuurlijk niet alleen, maar in een leuk team van architecten en bouwkundigen. We bieden flexibiliteit in waar en wanneer je werkt, met Amsterdam als vaste uitvalsbasis en conform de CAO voor architectenbureaus.

Inbo’ers krijgen de vrijheid, het vertrouwen en de verantwoordelijkheid om te ondernemen en zoveel mogelijk te doen waar ze goed in zijn. We geven veel ruimte aan talentontwikkeling, bijvoorbeeld via onze InboAcademie. Even belangrijk is dat we binnen Inbo leren van elkaar (InboCafé, werkbezoeken en intervisie). Bezoek onze site om een indruk van ons werk te krijgen: www.inbo.com

Wie zijn wij?
Wij zijn Inbo, een bureau voor architectuur, interieur, bouwkunde en urban strategy. Met meer dan 230 creatieve medewerkers maken we in verschillende teams onze dagelijkse leefomgeving mooier en beter. Ons werk verbindt mensen met elkaar en met hun omgeving. Zo maken we een positieve sociale impact. Samenwerking leidt tot de kwaliteit van ons werk en is de sleutel van ons succes.

We ontwerpen projecten in Nederland, België en China. Onze grootste vestiging zit in Amsterdam. Ieder team werkt vanuit zijn eigen discipline waarbij samenwerking tussen de teams wordt bevorderd. Dit zorgt voor slimme processen, korte lijnen en betere plannen. Het kantoor is op een eigentijdse manier ingericht en een ontwerp van onze eigen interieurgroep. De ‘Inbo’ variant van de kantoortuin heeft een open en ruime opzet, hierdoor is contact met collega’s gemakkelijk en kan er op een efficiënte en plezierige manier worden samengewerkt.

Interesse?
Wil jij graag werken bij een bureau dat mooie en relevante projecten maakt, met leuke collega’s en veel mogelijkheden voor je persoonlijke ontwikkeling?

Stuur je motivatie, CV en portfolio naar hr@inbo.com. Voor vragen over deze vacature kun je bellen met Jenny Kattenburg via 06 55 11 28 22.

Op kantoor houden wij ons uiteraard aan de richtlijnen van het RIVM en werken wij op gepaste afstand.

Meer informatie / More information