Ervaren BIM modelleur/ Bouwkundige

Inbo zoekt een:

Al jaren werk je als bouwkundige en je voelt je uitgedaagd door ambitieuze en complexe projecten in woning- en utiliteitsbouw. Je vindt het leuk om jouw kennis en ervaring te delen, te coördineren in een team, samen te werken en minder ervaren bouwkundigen mee op sleeptouw te nemen. Dan zoeken wij jou!

Voor ons team in Amsterdam zoeken wij een ervaren bouwkundige met BIM-ambitie en een flinke dosis bouwkundige kennis. Onze klanten vragen ons vanwege de kwaliteit van onze BIM- modellen en tekeningen en vanwege de manier waarop wij processen slim organiseren. Wij zijn techneuten met een passie voor architectuur, die denken in oplossingen.

Wat doe je?
Je vertaalt de visie en schetsen van de architect in realiseerbare bouwtekeningen, voorzien van alle benodigde details. Je hebt kennis van alle verschillende fases van het proces: van schetsontwerp t/m de detailleringen van de werktekeningen. Tijdens de realisatie van het project geef je terugkoppeling om eventuele fouten gedurende de bouw direct op te lossen. Dat doe je gelijktijdig voor meerdere projecten, die zeer divers zijn in fase, type gebouw en omvang. Met natuurlijk een prachtig gebouw als uiteindelijk doel, waar iedereen trots op kan zijn.

Wie ben je en wat neem je mee?

Een afgeronde MBO+ en/of HBO/WO opleiding bouwkunde.
Kennis van Revit en BIM.
Je hebt minimaal 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie.
Je hebt gedegen kennis van bouwbesluit en regelgeving.
Je werkt secuur en analytisch en neemt verantwoordelijkheid voor je werk.
Je kan goed zelfstandig én samenwerken en bent communicatief sterk.
Je bent een echte teamplayer en vindt het leuk om kennis te delen met je collega’s.
Je beschikt over een goede beheersing van de Nederlandse taal.
Wat bieden we je?
Een functie voor 32-40 uur per week met ruimte om jezelf verder te ontwikkelen in uiteenlopende projecten en de InboAcademie. Werken en leren doe je natuurlijk niet alleen, maar in een leuk team bouwkundigen. We bieden flexibiliteit in waar en wanneer je werkt, met Amsterdam als vaste uitvalsbasis en conform de CAO voor architectenbureaus.

Inbo’ers krijgen de vrijheid, het vertrouwen en de verantwoordelijkheid om te ondernemen en zoveel mogelijk te doen waar ze goed in zijn. We geven veel ruimte aan talentontwikkeling, bijvoorbeeld via onze InboAcademie. Even belangrijk is dat we binnen Inbo leren van elkaar (InboCafé, werkbezoeken en intervisie). Bezoek onze site om een indruk van ons werk te krijgen: www.inbo.com.

Wie zijn wij?
Wij zijn Inbo, een bureau voor (interieur)architectuur, bouwkundige engineering en urban strategy. Met meer dan 230 creatieve medewerkers maken we in verschillende teams onze dagelijkse leefomgeving mooier en beter. Ons werk verbindt mensen met elkaar en met hun omgeving. Zo maken we een positieve sociale impact. Samenwerking leidt tot de kwaliteit van ons werk en is de sleutel van ons succes.

Onze grootste vestiging zit in Amsterdam. Ieder team werkt vanuit zijn eigen discipline waarbij samenwerking tussen de teams wordt bevorderd. Dit zorgt voor slimme processen, korte lijnen en betere plannen. Het kantoor is op een eigentijdse manier ingericht en een ontwerp van onze eigen interieurgroep. De ‘Inbo’ variant van de kantoortuin heeft een open en ruime opzet, hierdoor is contact met collega’s gemakkelijk en kan er op een efficiënte en plezierige manier worden samengewerkt.

Interesse?
Wil jij graag werken bij een bureau dat mooie en relevante projecten maakt, met leuke collega’s en veel mogelijkheden voor je persoonlijke ontwikkeling?

Stuur je motivatie, CV en portfolio naar hr@inbo.com. Voor vragen over deze vacature kun je bellen met Jenny Kattenburg via 06 55 11 28 22.

Op kantoor houden wij ons uiteraard aan de richtlijnen van het RIVM en werken wij op gepaste afstand.

Meer informatie / More information