Functioneel applicatiebeheerder (AFAS)

Inbo zoekt een:

Wil je helpen met de doorontwikkeling van AFAS binnen ons bureau? Heb je ook kennis van finance? Dan gaan we graag met je in gesprek voor de functie van functioneel applicatiebeheerder AFAS bij Inbo.

Wat ga je doen?
Je bent verantwoordelijk voor de doorontwikkeling en uitbreiding van AFAS en neemt de organisatie mee in de mogelijkheden. Daarbij kan je de vertaalslag maken tussen de behoeften van de organisatie en de mogelijkheden in de software. Je hebt al enige ervaring met implementeren en beheren van AFAS. Je draagt bij en bouwt mee aan het vernieuwen van de managementrapportages. Je ondersteunt in het (slimmer) uitvoeren van de financieel administratieve werkzaamheden. Je bent het aanspreekpunt als het gaat om gebruikersvragen en issues in AFAS.

Wie ben je en wat neem je mee?

Aantoonbare kennis en ervaring in het werken met AFAS Profit, AFAS InSite en AFAS OutSite
Je beschikt over hbo werk- en denkniveau
Kennis van financiële administratie
Je bent proactief, kan goed samenwerken, kan luisteren en bent analytisch
Je bent communicatief vaardig en weet goed je kennis te delen
Je beoordeelt, analyseert, prioriteert en implementeert wijzigingsverzoeken, gebruikerswensen en voorstellen voor nieuwe functionaliteiten
Je maakt rapportages, analyses en workflows
Je ondersteunt gebruikers bij het werken met AFAS
Je weet verbetermogelijkheden te signaleren.
Wat bieden we je?
Een functie voor 32-40 uur per week met ruimte om jezelf verder te ontwikkelen in finance en AFAS. Werken en leren doe je natuurlijk niet alleen, maar binnen een leuk team. We bieden flexibiliteit in waar en wanneer je werkt, met Amersfoort als vaste uitvalsbasis en conform de CAO voor architectenbureaus.

Inbo’ers krijgen de vrijheid, het vertrouwen en de verantwoordelijkheid om te ondernemen en zoveel mogelijk te doen waar ze goed in zijn. We geven veel ruimte aan talentontwikkeling, bijvoorbeeld via onze InboAcademie. Even belangrijk is dat we binnen Inbo leren van elkaar (InboCafé, werkbezoeken en intervisie). Bezoek onze site om een indruk van ons werk te krijgen: www.inbo.com.

Wie zijn wij?
Inbo is een architectenbureau waar we met passie werken aan een duurzame gezonde leefomgeving. We werken met zo’n 230 collega’s vanuit vijf vestigingen in ons land. We zetten in op talentontwikkeling en ontplooiing door veel mogelijkheden te creëren waarbij we leren van elkaar. Wij geven mensen de vrijheid, het vertrouwen en de verantwoordelijkheid om te ondernemen. Je krijgt de mogelijkheid om passies na te jagen en talenten uit te bouwen.

Vanuit ons kantoor in Amersfoort werkt dit team van 4 collega’s, met jou er bij 5, er hard aan om samen alle financiële en administratieve processen soepel en foutloos te laten lopen. Binnen het team heerst een informele werksfeer, waar collegialiteit voorop staat.

Interesse?
Solliciteren kan door een e-mail met een motivatiebrief en cv te sturen naar hr@inbo.com. Heb je vragen, neem contact op met Lotte Esveldt 06 29 37 63 06.

*acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst.

Meer informatie / More information