Bouwkundig projectmedewerker

Minitopia zoekt een:

Hoe we wonen is een actueel, veelbesproken onderwerp in het maatschappelijk debat. En nieuwe woonvormen en andere manieren van (samen)wonen zijn in opkomst. Minitopia in ’s-Hertogenbosch was een van de eerste plekken in Nederland waar hiermee geëxperimenteerd werd. Deze eigenzinnige woonlocatie is nu hét toonbeeld van betaalbaar, duurzaam en sociaal wonen. Inmiddels realiseren we ook andere locaties waar bewoners weer de regie in handen krijgen over hoe ze willen wonen. Hier laten we zien hoe innovatieve, duurzame woonvormen in de praktijk tot stand komen. En hoe samenleven met ruimte voor solidariteit en saamhorigheid organisch ontstaat. Onze creatieve strategie verbindt mensen. Door samen met bewoners en partners te verbeelden hoe de vormgeving van woningen en woongebieden anders kan, bouwen wij aan een circulaire toekomst in wonen.

Wil jij graag een bijdrage leveren aan een uniek woonconcept binnen Nederland? Voor onze locaties is Stichting Minitopia per 1 februari 2022 op zoek naar een communicatieve Projectmedewerker met bouwkundige kennis en een sociaal hart. Voor 30 u p/w op freelancebasis. In eerste instantie voor de duur van een jaar, met mogelijkheid tot een nieuwe opdracht. Reageren kan t/m 10 januari via info@minitopia.eu.

Functie-inhoud
Je:

 • regelt in overleg met ons en de bewoners aanvragen voor een bouwvergunning van de zelfbouwwoningen.
 • bent het eerste aanspreekpunt voor nieuwe bewoners vanaf de voorbereiding van de bouwvergunning tot en met de oplevering van de zelfbouwwoningen
 • denkt proactief mee en draagt oplossingen aan voor bouwtechnische vraagstukken
 • tekent mee aan vergunningen en de inrichting van terreinen
 • regelt de nutsvoorzieningen en bouwinrichting op terreinen
 • je maakt onderdeel uit van een creatief team dat innovatieve duurzame woonprojecten ontwikkelt

Profielschets
Je

 • hebt een afgeronde HB0-opleiding Bouwkunde en/of voldoende werkervaring
 • hebt uitstekende bouwtechnische, sociale en organisatorische kwaliteiten
 • hebt aantoonbare werkervaring als projectmedewerker binnen de (woning)bouw
 • bent bekend met de regelgeving omtrent bouwbesluiten en bouwvergunningen
 • kan werken met programma’s als Autocad / Bricscad
 • bent sociaal aangelegd en communicatief onderlegd
 • bent nauwkeurig
 • bent woonachtig in de nabije omgeving / op een redelijke reisafstand van onze standplaats ‘s-Hertogenbosch

Als je voldoet aan het geschetste profiel en houdt van het werken binnen een klein team dat zich gedreven inzet voor vernieuwende woonconcepten, dan nodigen we je graag uit om te solliciteren.

Wat we bieden:
Minitopia is een groeiend bedrijf met meerdere locaties voor vrije woonvormen in Nederland. Je komt te werken in een dynamische organisatie waar het werk elke dag anders is. We geven een opdracht voor een jaar op freelancebasis van 30 uur per week voor een vergoeding tussen de 2.750 en 3.250 euro excl. btw per maand, afhankelijk van je werkervaring. De opdracht kan verlengd worden bij een goede samenwerking.

Solliciteren
Interesse? Stuur je cv/portfolio (PDF max 10 MB) en korte motivatiebrief uiterlijk 10 januari 2022 per email naar: info@minitopia.eu onder vermelding van ‘Bouwkundig projectmedewerker’. Via dit emailadres kunnen ook eventuele vragen worden gesteld. In de week van 17 januari vinden de sollicitatiegesprekken plaats.

Meer informatie is te vinden via minitopia.eu.

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
NB: Achter Minitopia zit de organisatie Rezone. Rezone ontwikkelt naast locaties a la Minitopia ook microwoningen op maat onder de naam RxDOMI en opereert projectmatig op het raakvlak van architectuur, kunst en de ontwikkeling van de stad. www.rezone.eu

Meer informatie / More information